Τzorakis Home: Για 5η χρονιά το black November έρχεται να σπάσει τα ρεκόρ

Petite Perle 300×250

Δυναμικά και με τις πιο ανατρεπτικές εκπτώσεις της αγοράς έχει μπει στο «black November» το κατάστημα Tzorakis Home.
Μια πολιτική που ακολουθεί για 5η συνεχή χρονιά και κάθε φορά σπάει το ρεκόρ της προηγούμενης.

Στο ερώτημα γιατί black November και όχι black Friday, η απάντηση που δίνει ο ίδιος ο κ. Αστρινός Τζωράκης, είναι η εξής : «

Οι τιμές που δίνουν οι επώνυμες εταιρίες στα επιλεγμένα προϊόντα τις δίνουμε κατευθείαν στους καταναλωτές. Δεν υπάρχει λόγο να περιμένουμε».
Με την πολύχρονη εμπειρία, τα αξιόπιστα προϊόντα την άμεση εξυπηρέτηση τα καταστήματα Tzorakis Home έχουν μπει με ισχυρές βάσεις στο σκληρό παιχνίδι του ανταγωνισμού.
«Φέτος είναι η 5η χρονιά που εφαρμόζουμε black November. Πέρυσι σπάσαμε κάθε ρεκόρ πωλήσεων και θέλουμε και φέτος να ξεπεράσουμε τα περσινά μας νούμερα. Αυτός είναι ο στόχος μας και θα το αποδείξουμε.
Πήραμε μεγάλες ποσότητες προϊόντων ως welcome stores, που είμαστε πλέον σε έναν συνεταιρισμό 85 καταστήματα και είμαστε σε αυτόν τον συνεταιρισμό στην 7η θέση.
Που σημαίνει ότι ο κόσμος συνεχίζει να εμπιστεύεται μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει εδραιωθεί στον χώρο από το 1958 και συνεχίζει με ανοδική πορεία.

Για αυτό και είναι ο στόχος να σπάσουμε ακόμα και το δικό μας ρεκόρ προς το τζίρο αλλά και την προσέλευση του κόσμου.
Κάθε χρόνο σπάμε το ρεκόρ της προηγούμενης χρονιάς».
Ο κ. Τζωράκης δε διστάζει να πει ότι μπαίνει δυναμικά στον ανταγωνισμό με ασυναγώνιστες τιμές στα καλύτερα και επώνυμα προϊόντα, όχι μόνο στα ηλεκτρικά είδη, τα φωτιστικά, αλλά και στο επώνυμο έπιπλο, κλασικό και μοντέρνο, με νέες συμφωνίες που κλείστηκαν πριν μερικές ημέρες.

«Αισθανόμαστε δυνατοί στις «κόντρες» και μπορούμε να κινούμαστε στις πιο ανατρεπτικές εκπτώσεις της αγοράς. Μπαίνεις δυνατά στον ανταγωνισμό αλλιώς δεν πουλάς.
Θα δείτε σαλόνι που κάνει 2.000 ευρώ, με τιμές από 1.200 ως 1.400, αυτή την περίοδο.

Ή ακόμα και κρεβατοκάμαρες με τιμές που διαμορφώνονται ακόμα και 1000 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή. Βέβαια αυτά τα είδη είναι περιορισμένα.
Μόλις πριν λίγες ημέρες κλείσαμε συμφωνία με επώνυμη εταιρεία και παίρνουμε το ρίσκο για πώληση σε περιορισμένο αριθμό κομματιών για φετινά μοντέλα, σε τιμές που είναι του κόστους ή κάτω του κόστους».

Ο κ. Τζωράκης αναφέρθηκε και σε ακόμα ένα στοιχείο που δείχνει την εμπιστοσύνη του κόσμου προς την εταιρεία αφού συνεχίζει να είναι στο πρώτο σκαλί των προτιμήσεων των καταναλωτών.

«Δε γίνεται να είσαι πρώτο κατάστημα ανακύκλωσης στην Κρήτη και στη νότιο Ελλάδα, κάτι κάναμε καλό με το πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή». Πήραμε τιμή και εξυπηρετούσαμε άμεσα».
Όλες οι προσφορές είναι διαθέσιμες  στην ιστοσελίδα της επιχείρησης όπως και στα κοινωνικά μέσα  δικτύωσης  του Tzorakis Home.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ