Ανατροπή με τον θάνατο της εγκύου στην Κυψέλη: Συνελήφθησαν μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά

Petite Perle 300×250

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 23χρονης εγκύου στην Κυψέλη, η οποία βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη σε κουβέρτα στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά για τη δολοφονία της νεαρής. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Mega, οι διώξεις είναι για δύο δολοφονίες.

Το δεύτερο άτομο είναι ηλικιωμένη γυναίκα που την ξυλοκοπούσαν και έπαιρναν το επίδομα που τής παρέχονταν. Εδώ και καιρό είχαν εκδοθεί τα εντάλματα σύλληψης και αύριο οι τρεις γυναίκες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να απολογηθούν.

Η κοπέλα είχε βρεθεί μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι της έξω από πάρκινγκ. Τότε, ο πατέρας της 23χρονης κατέθεσε μήνυση, ζητώντας να διερευνηθεί ο θάνατος της κόρης του. Μάλιστα, είχε αναθέσει την υπόθεση σε ειδικό ερευνητή. Η κοπέλα φιλοξενούνταν σε ένα διαμέρισμα με τη μητέρα και την αδελφή της σε μία τρίτη γυναίκα.

Κυψέλη: Τι αναφέρει η δικηγόρος του πατέρα εγκύου

«Η κοπέλα βρέθηκε 500 μέτρα από το σπίτι της τυλιγμένη σε κουβέρτα. Με πρωτοβουλία του πατέρα μου ανατέθηκε αυτή η υπόθεση. Η σορός του κοριτσιού ταυτοποιήθηκε μετά από καιρό», ανέφερε η Βούλα Δημητριάδου, δικηγόρος του πατέρα της Φαίης, μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega νωρίτερα..

Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικηγόρο, η σορός του κοριτσιού βρισκόταν για καιρό στα αζήτητα, παρόλο που η έρευνα της αστυνομίας βρισκόταν σε εξέλιξη. Η ίδια συνεχίζει: «Για ένα χρόνο δεν έγινε κάτι. Μετά υποβάλλαμε εμείς μήνυση για να γίνει κάποια έρευνα. Έγινε η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών με δικό μας αίτημα, ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τις εντολές της εισαγγελέως, είχε οριστεί και ο κ. Τσαντίρης πραγματογνώμονας».

Σύμφωνα με την κ. Δημητριάδου, οδηγηθήκαμε στη σύλληψη των τριών γυναικών, οι οποίες αντιμετωπίζουν κακουργηματικές πράξεις». Οι πράξεις είναι σοβαρές

και κατηγορούμενες είναι η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά για κακουργηματικές πράξεις, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία. Αφορά και την εμπορία ανθρώπων η κατηγορία. Η μητέρα και η αδελφή της φαίνεται πως την εξέδιδαν».

πηγή: www.reader.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ