Δεν συνεχίζουν στο κύπελλο ΕΠΣΗ οι Νέοι Αλμυρού έχασαν 2-0 από τον Κόρακα

Petite Perle 300×250

Ο Κόρακας  κατάφερε δίκαια να φτάσει στο τελικό 2-0 επί των Νέων Αλμυρού και να συνεχίσει στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, από την άλλη οι Νέοι ΑΛμυρού θα επικεντρωθούν στις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Η πρώτη φάση ήρθε στο 5ο λεπτό με το σουτ του Γκίνη να κοντράρει και τον Αλεβιζάκη να αποκρούει εύκολα. Στο 6′ ο Κόρακας είχε την πρώτη του φάση, με τον Μαρκάκη να πιάνει την κεφαλιά έπειτα από φάση διαρκείας και τον Παρασύρη να μπλοκάρει. Το σκορ άνοιξε στο 8ο λεπτό όταν το πλάγιο του Π. Χαριτάκη πέρασε από όλους και ο Φουστανάκης με προβολή έκανε το 1-0 για τον Κόρακα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και στο 13′ ο Παπαδάκης σούταρε από καλή θέση, λίγο έξω, όπως ίδιο κατάληξη είχε το φάουλ του Περγαντή στο 19′. Στο 22′ η ομάδα της Πόμπιας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φιντικάκη να βγάζει φοβερή μπαλιά στον Σηφάκη, που πάτησε περιοχή, υπό πίεση έκανε το σουτ, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 26′ ο Σηφάκης έδωσε στον Ηλ, Ξηρουδάκη που έκανε το σουτ στην κίνηση, δίχως αποτέλεσμα. Το πρώτο μέρος είχε μερικές ακόμα φάσεις, όπως το σουτ του Περγαντή στο 30′, εκείνο του Μαυρογιάννη στο 33′ και το φάουλ του Φουστανάκη στο 44′, δίχως όμως κάτι το πολύ ιδιαίτερο, σε ένα πρώτο μέρος που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Κόρακας στο 60′ μετά από σέντρα του Σηφάκη, ο Φουστανάκη  έκανε το σουτ, με τον Παρασύρη να διώχνει με απίθανο τρόπο. Ανάλογη ήταν η στιγμή για τους γηπεδούχους στο 69′ με τον Μαρκάκη να κάνει την παράλληλα σέντρα, που πέρασε και τον από τερματοφύλακα, όμως τον Σηφάκη να μην προλαβαίνει για ελάχιστα τη μπάλα, παρά την προβολή του.

Το δεύτερο γκολ για τον Κόρακα ήρθε στο 72′ με τον Κουτσάκη να παίρνει το ριμπάουντ έπειτα από το σουτ του Φουστανάκη που σταμάτησε το δοκάρι, και περνώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του αντίπαλου αμυντικού να γράφει το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία να μειώσουν, το σουτ όμως του Βασιλάκη μπλόκαρε ο Αλεβιζάκης.

Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 88′ ο Λ. Ξηρουδάκης μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, το οποίο όμως κατέληξε αδύναμα στην αγκαλιά του πολύ καλού σήμερα Παρασύρη.

Συνθέσεις:

Κόρακας: Αλεβιζάκης, Χαριτάκης, Τζαγκαράκης, Φιντικάκης, Χαμιλάκης, Χαριτάκης, Μαρκάκης, Νικολιδάκης, Ξηρουδάκης, Σηφάκης, Φουστανάκης,

Νέοι Αλμυρού: Παρασύρης, Γκίνη, Γρινιεζάκης, Καλλιάρος, Μουρτζάκης, Περγαντής, Ρεμιδιανάκης, Μαυρογιαννής, Στρατάκης, Παπαδάκης,Σμυρνάκης

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ