Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την πτώση του αεροσκάφους στο Μάλεμε

Petite Perle 300×250

Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την πτώση του αεροπλάνου χθες στο Μάλεμε. Τα πλάνα είναι από κάμερα ασφαλείας.

Στο εν λόγω αποκλειστικό βίντεο του Live News φαίνεται ότι αρχικά το αεροπλάνο ακολουθεί σωστή πορεία προς τη Σούδα.

Στην συνέχεια για κάποιο ανεξήγητο λόγο το αεροπλάνο κάνει στροφή και μετά από λίγο να πέφτει στην θάλασσα.

Το χρονικό

Το μικρό αεροπλάνο της αερολέσχης Δυτικής Αττικής, είχε απογειωθεί από την Κωπαΐδα με προορισμό το αεροδρόμιο του Μάλεμε το οποίο χρησιμοποιείται από την αερολέσχη Χανίων.

Όταν έφτασε στην περιοχή είχε νυχτώσει και προκειμένου να προσγειωθεί, ο πιλότος έκανε μια στροφή πάνω από το Κολυμπάρι, προσεγγίζοντας τον διάδρομο προσγείωσης από την πλευρά της θάλασσας, αλλά ξαφνικά κατέπεσε σε κοντινή απόσταση από την ακτή.

Στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες, ένα σκάφος του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, δύο παραπλέοντα κρουαζιερόπλοια και ένα αλιευτικό σκάφος.

Δυστυχώς, οι διασώστες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν βοήθεια παρά μόνο να απεγκλωβίσουν τις δύο σορούς οι οποίες διεκομίσθησαν στο λιμάνι του Κολυμπαρίου και από εκεί στο νοσοκομείο Χανίων.

«Βρήκαμε ένα πλωτό. Πήγαμε και είδαμε το αεροσκάφος. Δεν είχαμε μαζί μας καταδυτικό εξοπλισμό. Έκανα τον απεγκλωβισμό με τις ανάσες. Ήταν δεμένοι, δεν είχαν κάνει καμία προσπάθεια να βγουν. Είχαν εκδορές. Πιθανόν να έχασαν τις αισθήσεις τους ή και τη ζωή τους στην πρόσκρουση», δήλωσε ο ναυαγοσώστης, Παύλος Λιτινάκης.

ΠΗΓΉ: www.newshub.gr

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ