Μεγάλο πάρτι του ΟΠΑΠ για τα 40 χρόνια του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Ο ΟΠΑΠ σας περιμένει, μετά τις 6 το απόγευμα, στο περίπτερό του, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, προκειμένου να προετοιμαστούμε όλοι κατάλληλα για το αποκορύφωμα του αγωνιστικού διημέρου, την κλασσική διαδρομή των 42.195 μέτρων, που θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Λίγες μόνο ώρες απομένουν για την έναρξη της κορυφαίας γιορτής του ελληνικού αθλητισμού, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που γιορτάζει εφέτος 40 χρόνια.

Ο OΠΑΠ, Μεγάλος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου για 13η συνεχή χρονιά, για να γιορτάσει την 40η επέτειο, διοργανώνει σήμερα το απόγευμα ένα μεγάλο πάρτι, με ανοιχτή πρόσκληση για όλους, στο Χωριό των Χορηγών.

Ο OΠΑΠ σας περιμένει, μετά τις 6 το απόγευμα, στο περίπτερό του, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, προκειμένου να προετοιμαστούμε όλοι κατάλληλα για το αποκορύφωμα του αγωνιστικού διημέρου, την κλασσική διαδρομή των 42.195 μέτρων, που θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Το OΠΑΠ Street Party θα πλαισιωθεί με τους DJs, Agent Greg και Jason Wasabi, ενώ θα προσφέρονται burgers & mocktails για ανακτήσουν την ενέργειά τους οι δρομείς, που θα έχουν συμμετάσχει νωρίτερα στους αγώνες των 10 χλμ OΠΑΠ και του Universities Night Run OΠΑΠ.

Μάλιστα, λίγο πριν την εκκίνηση, ο OΠΑΠ θα προσφέρει ειδικά warm-up sessions για όλους τους δρομείς στο Ζάππειο.

Ο OΠΑΠ στο πλευρό των δρομέων και την Κυριακή

Όσοι βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του διημέρου, είτε για να τρέξουν είτε για να στηρίξουν τους δρομείς, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το περίπτερο του OΠΑΠ, που θα βρίσκεται στο Χωριό των Χορηγών. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό θόλο που θα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας φορώντας ειδικά VR γυαλιά.

Πριν την έναρξη του αγώνα των 5 χιλιομέτρων, ο OΠΑΠ θα οργανώσει και πάλι warm – up sessions για την κατάλληλη προετοιμασία των δρομέων, ενώ μετά τον τερματισμό θα προσφέρονται σνακ.

πηγή:cretapost.gr

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ