Άγρια καταδίωξη στη Βοιωτία: Νεκρός 17χρονος από πυρά αστυνομικού – Τι συνέβη

Petite Perle 300×250
Η σφαίρα του αστυνομικού διαπέρασε τα δάχτυλα του 17χρονου την ώρα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και καρφώθηκε στη θωρακική χώρα

Ένας 17χρονος νεκρός είναι το αποτέλεσμα καταδίωξης αστυνομικών τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, στην περιοχή της Βοιωτίας με τις πληροφορίες να αναφέρουν μέχρι στιγμής ότι πρόκειται για ανήλικο ρομά, όπου μαζί με άλλα παιδιά της ηλικίας του επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο οι αστυνομικοί έκαναν σήμα για να σταματήσει.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα οι αστυνομικοί το ακολούθησαν και στη διασταύρωση για το χωριό Λεοντάρι, το ΙΧ προσέκρουσε άλλο ΙΧ και ακινητοποιήθηκε.

Οι αστυνόμοι υποστηρίζουν ότι δύο άνδρες της ΟΠΚΕ προσέγγισαν ο ένας αριστερά και ο άλλος δεξιά το αυτοκίνητο ζητώντας από τους επιβαίνοντες να κατέβουν. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η σφαίρα του αστυνομικού διαπέρασε τα δάχτυλα του 17χρονου την ώρα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και καρφώθηκε στη θωρακική χώρα. Αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας λαμβάνον καταθέσεις απ' όλους τους εμπλεκομένους ενώ σχηματίζεται δικογραφία για τον αστυνομικό ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από cnn.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ