Έκανε διανομή τα ναρκωτικά με ηλεκτρικό ποδήλατο

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά, σε Ρέθυμνο και Χανιά

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου Έλληνας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο στον ημεδαπό ο οποίος επέβαινε σε ηλεκτρονικό ποδήλατο, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν οχτώ ισοβαρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 10,4 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 625 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον κατασχέθηκε το ηλεκτροκίνητο ποδήλατο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Δύο συλλήψεις για κοκαΐνη στα Χανιά

Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χανίων δύο άτομα (ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός) κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο ημεδαπός με τον αλλοδαπό, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 7 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και τρία κινητά τηλέφωνα.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ