«Μύλος» ο ΣΥΡΙΖΑ: Η Αχτσιόγλου διαψεύδει ότι της τηλεφώνησε ο Κασσελάκης

«Τα μαχαίρια» έχουν βγει για τα καλά στον ΣΥΡΙΖΑ και η δεύτερη ημέρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής αναμένεται εξίσου εκρηκτική με χθες. Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν κάποιες πληροφορίες ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προσπάθησε να επικοινωνήσει χθες

Σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου εξέφρασε την οργή της διαψεύδοντας κατηγορηματικά αυτές τις πληροφορίες. Όπως είπε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν υπήρξε κανένα τηλέφωνο από τον κ. Κασσελάκη και πρόσθεσε ότι δεν θα επιτρέψει να παίζονται τέτοια παιχνίδια γύρω από το όνομά της.

Σημειώνεται ότι η ομάδα των «6+6» που πρόσκεινται στην Έφη Αχτσιόγλου αποχώρησε χθες από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής καθώς δεν έγινε δεκτή από το προεδρείο η πρόταση για ψηφοφορία περί του δημοψηφίσματος. Μαζί της είχε αποχωρήσει και η ομάδα του Διονύση Τεμπονέρα. Ο τελευταίος σήμερα είπε ότι «η επόμενη ημέρα θα μας βρει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε ότι «θέλουμε να προσθέσουμε, όχι να ακρωτηριάσουμε». Έδωσε έτσι το στίγμα των κινήσεών του. Όλοι περιμένουν να δουν τώρα τι θα κάνει η ομάδα Αχτσιόγλου.

enikos.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ