Στον ανακριτή σήμερα η Εύη Βατίδου με βαριές κατηγορίες

Petite Perle 300×250

Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες είναι η Εύη Βατίδου, η οποία αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή το πρωί της Δευτέρας (13/11) για το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν φέρεται να εμβόλισε μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο οδηγός της μηχανής.

Το πρώην μοντέλο οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην οδό Σουλίου, όταν πέρασε μία μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες και της έσπασε τον καθρέφτη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο οδηγός φέρεται να μην σταμάτησε για να την ρωτήσει για τη ζημιά, με αποτέλεσμα η ίδια να αναπτύξει ταχύτητα και να τον ακολουθήσει. Οι δύο τους έχουν αλληλομηνυνηθεί και κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός κατέθεσε στην αστυνομία πως Εύη Βατίδου αποπειράθηκε να τον ρίξει από τη μηχανή. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο οδηγός που μεταφέρθηκε στο Ασκλιπιείο Βούλας όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αρνείται τις κατηγορίες

Η Εύη Βατίδου αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από τον οδηγό της μηχανής.

Μάλιστα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του οδηγού για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε η πρώην σύζυγός του, λέγοντας ότι ενώ η πρώην σύζυγός του επέστρεφε σπίτι της με το αυτοκίνητό της, «δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί.

Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός και η σύζυγός του υπέστη κάποια τραύματα».

ΠΗΓΉ: www.reader.gr

 

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ