Θλίψη για Ηρακλειώτη πολιτικό μηχανικό που πέθανε στα 34 του χρόνια

Βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του πολιτικού μηχανικού και μέλους του ΤΕΕ/ΤΑΚ Δημήτρη Βασιλάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις στα 34 του χρόνια, εκφράζουν οι συνάδελφοί του, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση-ψήφισμα για το τραγικό αυτό γεγονός.

Η κηδεία του εκλιπόντος, ο οποίος ήταν γιος της διευθύντριας της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηρακλείου Ελένης Χριστοδουλάκη, θα γίνει σήμερα στις 15:00 στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση από το ΤΕΕ/ΤΑΚ:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου του αγαπημένου συναδέλφου και μέλους του ΤΕΕ Τμήματος Ανατολικής Κρήτης ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, Πολιτικού Μηχανικού.

Τα μέλη της Δ.Ε. του ΤΕΕΤΑΚ βαθύτατα συγκινημένοι από τη μεγάλη απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου αποφάσισαν τα παρακάτω:

• Να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα,

• Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένειά του,

• Να παραστεί η Δ.Ε. στη νεκρώσιμη ακολουθία,

• Να καταθέσει το ποσό των 50,00 € στο ίδρυμα «Ροδαυγή», εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Ο Δημήτρης Βασιλάκης ήταν απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 2016 δραστηριοποιούνταν στο Ηράκλειο σε πληθώρα έργων Πολιτικού Μηχανικού.

Στη μητέρα του, τη συνάδελφο Ελένη Χριστοδουλάκη, Α.Τ.Μ. & διευθύντρια της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του εκφράζουμε τα θερμότερα μας συλλυπητήρια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 15:00 στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Για τη Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΑΚ.

Ο πρόεδρος Γεώργιος Ταβερναράκης».

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ