Δήμος Ηρακλείου: Αύριο η συνάντηση για τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη

Petite Perle 300×250

Με αγωνία περιμένουν οι πολιτες και οι επιχειρηματίες του Ηρακλείου να δουν τι θα γίνει τελικά με τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη.

Συμφωνα με πληροφορίες του newshub.gr το πρώτο βήμα για να φτάσουμε στην απόφαση για την τιμολογιακή πολιτική σε σχέση με τα δημοτικά τέλη, θα γινει αύριο.
Συγκεκριμένα αύριο θα έχουμε τη συνάντηση που θα γίνει, στις 10:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης ανάμεσα στην νυν και την επόμενη Δημοτική Αρχή, τις νέες Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, αλλά και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων.

Οπως έχει γράψει το newshub.gr η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα ήταν θυελλώδης. Οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, οδήγησαν τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό να κάνει δεκτή την πρόταση που κατέθεσε ο κ. Ηλίας Λυγερός από την πλευρά των «Ενεργών Πολιτών» για αναβολή της συνεδρίασης για την πραγματοποίηση μιας σύσκεψης στην οποία θα μετάσχει το νέο Δημοτικό Σώμα, που θα αναλάβει καθήκοντα απο την 1η Γενάρη 2024.

Από την πλευρά τους οι πολίτες που βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου αντέδρασαν ζητώντας να τοποθετηθούν επί του θέματος, κατι που δεν έγινε, αφού ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γρηγόρης Πασπάτης είπε πως θα ήταν άνευ ουσίας λόγω της αναβολής της συζήτησης.

πηγή: www.newshub.gr

 

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ