Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ για την επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Για άλλη μια φορά, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ήλθε στο Ηράκλειο, είδε και ανακοίνωσε «λύσεις» με τη λογική της επικοινωνίας και όχι της ουσίας.

Δυο μόλις μέρες μετά την απάντηση στη Βουλή του Υφυπουργού Μάριου Θεμιστοκλέους, σε επίκαιρη ερώτηση του ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση στο Νοσοκομείο, όπου στην ουσία δεν είπε τίποτε για τις δραματικές εξελίξεις στο Βενιζέλειο, ο κ. Χρυσοχοΐδης με όρους καθαρά επικοινωνιακούς ήλθε στην Κρήτη ως αντιπερισπασμός στις δυναμικές κινητοποιήσεις της τοπικής κοινωνίας.

Όπως την περασμένη φορά που το δυναμικό συλλαλητήριο του Ηρακλείου κατέβασε κακήν κακώς τον Υπουργό Υγείας στο Ηράκλειο, έτσι και τώρα ήλθε αιφνιδιαστικά και εσπευσμένα, ως μια fast track κάθοδος, εξαιτίας της αναγγελίας της κινητοποίησης των Σητειακών στην ΥΠΕ Κρήτης για το Νοσοκομείο τους.

Τι μας είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης; Κάντε υπομονή ως το Δεκέμβριο κι όλα θα φτιάξουν! Τι δεν μας είπε; Το παραμικρό για το περίφημο «εντέλλεσθε» των γιατρών, με τις μετακινήσεις στελεχών από το Βενιζέλειο στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου που αποτελεί μια βόμβα στη λειτουργία των δυο νοσοκομείων και ανάγκασε τους γιατρούς του Βενιζελείου να φτάσουν ως το γραφείο του Εισαγγελέα Ηρακλείου προασπιζόμενοι τη δουλειά τους, την επαγγελματική τους αξιοπρέπεια και την ίδια τους την υγεία ! Δεν μας είπε ακόμη, ενόψει της προκήρυξης θέσεων γιατρών για το Βενιζέλειο, μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, ποια είναι τα οικονομικά κίνητρα που ως Χριστουγεννιάτικος μποναμάς θα ανακοινωθούν μέσα στο Δεκέμβριο και που υποτίθεται πως θα απαντούν στις ανάγκες για αξιοπρεπείς οικονομικές απολαβές των γιατρών!

Υπομονή λοιπόν ως τις Γιορτές κι ας ελπίσουμε πως τα Νοσοκομεία της Κρήτης δεν θα υποστούν ανήκεστόν βλάβη ως τότε, περιμένοντας να δοθούν λύσεις από μια κυβέρνηση που ότι δεν έκανε 4 χρόνια υπόσχεται να το κάνει μέσα σε 4 εβδομάδες !

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ