Περίεργο «ανθρωπόμορφο» τέρας που βρέθηκε από το Google Street View

Το Google Street View «τσάκωσε» ανθρωπόμορφο τέρας με χέρια σαν πλοκάμια – «Είναι ανατριχιαστικό, δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο»

Μια περίεργη ανακάλυψη έκαναν χρήστες του διαδικτύου μέσω του Google Street View, καθώς βρήκαν σε ένα χωράφι ένα ανθρωπόμορφο τέρας που είχε χέρια σαν πλοκάμια και έμοιαζε να τρέχει.

«Είναι ανατριχιαστικό, δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», έγραφαν ορισμένα σχόλια σε σχετικά βίντεο που διακινήθηκαν στα social media για το πλάσμα που εντοπίστηκε στην πόλη Buff της Γούτα, αναφέρει η New York Post.

Εντούτοις, οι πιο παρατηρητικοί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σκιάχτρο, ενώ έχει ασυνήθιστη μορφή και μοιάζει να κινείται, ώστε να τρομάζει τα πουλιά, τα οποία πλέον δεν φοβούνται τις παραδοσιακές κούκλες από άχυρα.

Μάλιστα, ως παράδειγμα έφεραν το έργο «The Silent People» του καλλιτέχνη Reijo Kela που βρίσκεται σε λιβάδι της Φινλανδίας και αποτελείται από σκιάχτρα που μοιάζουν με ανθρώπους, να έχουν πάει για πικνίκ.

«Είναι τρομακτικό, αλλά δεν είναι τέρας, απλώς ακόμη ένας τρόπος για να διώχνεις τα πουλιά», ανέφερε ένα σχόλιο στο διαδίκτυο για το ανθρωπόμορφο πλάσμα στη Γιούτα.

 

@netherlandjd2

What is this??? #auntiematrix @Auntie Matrix ✨👀 Jess #bluffutah #bluffpark #weird #weirdstatues #googlemaps

♬ original sound – NethlandJD

 πηγή:  www.neakriti.gr

Κόσμος - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ