Σε εξέλιξη τα έργα στον κόμβο Τζωράκη – Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς

Petite Perle 300×250

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της για την κατασκευή του κόμβου στον Τζωράκη και όλων των συνοδών έργων που προβλέπει η σχετική μελέτη, στο πλαίσιο της ριζικής ανάπλασης της Ελευθερίου Βενιζέλου, που ξεκινά από το συγκεκριμένο σημείο.

Αυτό που βλέπουν σήμερα οι διερχόμενοι οδηγοί είναι οι προσωρινές εργοταξιακές ρυθμίσεις, προκειμένουνα ξεκινήσουν οι εργασίες που προβλέπονται και φυσικά όχι η τελική μορφή του έργου.

Οι εργοταξιακές προσωρινές ρυθμίσεις όπως ήδη έχει γράψει η Φ.Μ. προβλέπουν πολλές αλλαγές στην κυκλοφορία οι οποίες είναι ήδη ορατές. Στο σημείο απαιτείται προσοχή από τους οδηγούς και σε κάθε περίπτωση συμμόρφωση με τις πινακίδες της κατεύθυνσης αλλά και αυτές των ορίων ταχύτητας.

Δυστυχώς αυτές τις πρώτες ημέρες ορισμένοι οδηγοί δείχνουν να μη συμμορφώνονται και αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα όλων. Στον δρόμο κινούνται εκτός από οχήματα και πολλά παιδιά
που πηγαινοέρχονται στα σχολεία.

Μεταξύ των αλλαγών στην κυκλοφορία είναι και αυτές στις παράπλευρες οδούς σε αυτή τη φάση προς την πλευρά της Ανάδου, στην οδό Θριάμβου. Εκεί η κυκλοφορία έχει κοπεί και διεξάγεται μέσω της οδού Θεμιστοκλέους με έξοδο προς την Ελευθερίου Βενιζέλου από τη νέα κάθετη οδό που διανοίχθηκε.

Σε εκείνο το σημείο επίσης απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή καθώς απαγορεύεται αριστερή στροφή προς Γάζι και όσοι θέλουν να κατευθυνθούν προς τα εκεί πρέπει να στρίψουν από πιο κάτω.
Στη Θεμιστοκλέους επίσης είναι σε εξέλιξη νέα διάνοιξη. Υπενθυμίζεται ότι το έργο έχει χρονοδιάγραμμα παράδοσης έξι μήνες.

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ