Τραγικός θάνατος για 2χρονο – Το ξέχασαν στο σχολικό λεωφορείο

Petite Perle 300×250

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Σάο Πάολο στη Βραζιλία, όπου ένα αγοράκι δύο ετών βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε σχολικό λεωφορείο, αφού τόσο ο οδηγός, όσο και η συνοδός ξέχασαν να το πάρουν.

Το αποτέλεσμα ήταν το παιδί να πεθάνει ενδεχομένως από ασφυξία, καθώς η θερμοκρασία είχε χτυπήσει κόκκινο εκείνη την ημέρα, με τον υδράργυρο να φτάνει τους… 37.6 βαθμούς Κελσίου.

Το θλιβερό γεγονός σημειώθηκε την Τρίτη, όταν ο μικρός Apollo Rodrigues παραλήφθηκε από το σπίτι του στη νοτιοανατολική πόλη του Σάο Πάολο γύρω στις 7 το πρωί και ανακαλύφθηκε αναίσθητος γύρω στις 15:30, όταν ο οδηγός πήγε να παραλάβει το όχημα από ένα γκαράζ.

Ο οδηγός, Flávio Robson, 45 ετών, και η βοηθός του, Luciana Coelho, 44 ετών, η οποία είναι επίσης σύζυγός του, μετέφεραν τον Rodrigues στο δημοτικό νοσοκομείο Vereador José Storopolli, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Εκκρεμεί η διενέργεια νεκροψίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι δυο τους συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η κηδεία του μικρού παιδιού πραγματοποιήθηκε χθες στη Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα σε μία πόλη βόρεια του Σάο Πάολο. Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι το μικρό λεωφορείο ήταν μέρος ενός προγράμματος δωρεάν σχολικής μεταφοράς, που εφαρμόζει το δημοτικό συμβούλιο.

«Φρόντιζε πάντοτε να τον έχει στα μπροστινά καθίσματα»

Η μητέρα του δίχρονου θύματος, Kaliane Rodrigues, δήλωσε στον βραζιλιάνικο τηλεοπτικό σταθμό TV Globo ότι ο γιος της έκλαιγε όταν έφτασε στο λεωφορείο επειδή δεν ήθελε να πάει στον παιδικό σταθμό, στον οποίο φοιτούσε επί τέσσερις μήνες

 

«Έκλαιγε, δεν ήθελε να φύγει», είπε. Η ταραγμένη μητέρα είπε ότι η Coelho φρόντιζε πάντα ο γιος της να κάθεται στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου.

«Σήμερα τον έβαλε στο πίσω κάθισμα και ξέχασε τον γιο μου», είπε.

Η Coelho δήλωσε στις αρχές ότι υπέφερε από ημικρανία και ότι αυτό μπορεί να είχε επηρεάσει την προσοχή της. Ο Apollo Rodrigues βρέθηκε ξαπλωμένος στο προτελευταίο κάθισμα του λεωφορείου.

in.gr

Κόσμος - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ