Μοιράστηκαν από ένα βαθμό οι Νέοι Αλμυρού 1-1 με τον Δία

Petite Perle 300×250

Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο γήπεδο του Πανεπιστημίου οι Νέοι Αλμυρού φιλοξενήθηκαν από τον Δία για την 7η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας ΕΠΣΗ στον 1ο όμιλο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το πρώτο δεκτάλεπτο του αγώνα ήταν μοιρασμένο για τις δυο ομάδες, με δυνατές μονομαχίες στο κέντρο και προσπάθειες από τις δυο ομάδες να επιβληθούν.

Οι Νέοι ΑΛμυρού ήταν εκείνοι που κατάφεραν στο 12ο λεπτό με τον Τζαγκαράκη να εκμεταλεύεται το κενό της άμυνας από δεξιά και με εύστοχο πλασέ να γράφει το 0-1 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην συνέχεια ο Δίας ανέβασε την απόδοση του και έχασε καλή ευκαιρία με τον Κιαγαδάκη από κοντα να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα.

Ωστόσο στο 34΄σε βολέ του τερματοφύλακα του Δια οι αμυντικοί δεν υπολόγισαν σωστά στο πρώτο σκάσιμο της μπάλας και στο δεύτερο την κοντρόλαρε ο Τσιριντάνης και με ωραίο πλασέ πάνω από το τερματοφύλακα έγραψε το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες μπήκαν αποφασιστικά χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν χωρίς αποτέλεσμα .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι γηπεδούχοι στο τέλος είχαν και δυο φάσεις με δοκάρια που δεν τους έδωσαν την νίκη την μία με κεφαλιά του Γουργούλα και στις καθυστερήσεις με σουτ του Κεγιαδάκη.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δίας: Βασιλάκης,Γουργούλας,Κυπαράκης(79'Ρουμελιώτης),Λεμονιάς,Μπλεμένος,Μπορμπουδάκης(55'Κατσίμπρης),Παγωνάκης(88'Πατσαδάκης),Σηφάκης,Τσιριντάνης,Φιράνι,Κεγιαδάκης

Νέοι Αλμυρού:  Παγωμένος,Γρινιεζάκης,Καλλιαρός(72'Βιτσαξάκης),Περγάντης,Μουρτζάκης,Ρεμυδιανάκης,Βασιλάκης(53'Βιτσαξάκης),Μαυρογιαννάκης,Στρατάκης,Τζαγκαράκης,Παπαδάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ