Κοκαΐνη στο παλιό σανατόριο: Πλήθος κόσμου στα Δικαστήρια για τους δύο συλληφθέντες

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου έφτασαν λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση των ναρκωτικών στο παλιό σανατόριο στο Λουτράκι του Δήμου Μαλεβιζίου, χώρος που είχε μετατραπεί σε άτυπη αποθήκη ζωοτροφών.

Ο 36χρονος και ο 44χρονος, κτηνοτρόφοι και οι δύο, μπήκαν συνοδεία αστυνομικών, από την πλαϊνή είσοδο, καθώς τόσο μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο όσο και στη λεωφόρο Δικαιοσύνης, πλήθος κόσμου έχει συρρεύσει προς υποστήριξη των δύο συλληφθέντων.

Οι δύο κτηνοτρόφοι απολογούνται αυτή τη στιγμή ενώπιον της Ανακρίτριας.

Οι δύο κατηγορούμενοι κατηγορούνται ότι έκρυβαν ένα κιλό κοκαΐνης, οπλισμό αλλά και αμμωνιοδυναμίτιδα στις εγκαταστάσεις ενός παλιού σανατορίου τις οποίες ο 44χρονος χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικό χώρο για ζωοτροφές.

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντόπισαν κρυμμένα κάτω από όγκο σανού την ποσότητα της κοκαΐνης, καθώς επίσης ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι, ένα περίστροφο, ένα κυνηγετικό όπλο, πολλά φυσίγγια και περισσότερα από 2 κιλά αμμωνιοδυναμίτιδας.

Οι δύο συλληφθέντες είχαν θεαθεί μαζί στον χώρο του σανατορίου το βράδυ πριν από την αστυνομική επιχείρηση και λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου.

cretalive.gr

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ