Αδιάβατος δρόμος στον Κρουσώνα – Που σκοντάφτει η υλοποίηση μελέτης για την αποκατάσταση του

Για έναν αδιάβατο δρόμο στον Κρουσώναv εκεί που είναι η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, κάνει λόγο αναγνώστης προς τη Φωνή του Μαλεβιζίου. Ο Ν. Δ αναφέρει πως από αυτόν εξυπηρετούνται δύο εκκλησίες και τρεις οικίες και ειδικά το χειμώνα η κατάσταση είναι μαρτυρική για τους χρήστες της οδού.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε στη Φωνή του Μαλεβιζίου ο ίδιος το 2019, έγινε σχετική μελέτη αποκατάστασης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου, για την τσιμεντόστρωση και του διπλανού ρέματος απορροής υδάτων  (50-70μ) & τοποθέτηση σωλήνας στην στροφή προκειμένου να μην πλημμυρίζει ο δρόμος. Από τότε μέχρι σήμερα ο ίδιος,
όπως αναφέρει έχει κάνει αλλεπάλληλες οχλήσεις προς τους αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών και Οικονομιών με δια ζώσεις επισκέψεις, έγγραφα, για να ασφαλτοστρωθεί ο αγροτικός αυτός δρόμος αλλά άκρη… δε βρίσκει, «πέρα από έναν απλό καθαρισμός το 2020 & δύο βαρέλες μπετόν το 2022».
Η Φωνή του Μαλεβιζίου, επικοινώνησε με το αρμόδιο αντιδήμαρχο, Γιώργο Πετούση, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι όντως το 2019 έγινε σχετική μελέτη.
Ωστόσο στο συγκεκριμένο σημείο δεν μπορεί να γίνει παρέμβαση καθώς υπάρχουν «διχτωμένες ιδιωτικές περιουσίες και δεν μπορεί να περάσει η μπετονιέρα».
Το πρόβλημα δηλαδή στην μη παρέμβαση σύμφωνα με τον κ. Πετούση, είναι αυτό. Όσον αφορά σε ένα κονδύλι ύψους 220.000 για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας στον Κρουσώνα ο κ.Πετούσης είπε ότι τα χρήματα αυτά κάλυψαν άλλες ανάγκες στην περιοχή. Το κυριότερο όμως ζήτημα είναι το ιδιοκτησιακό όπως άφησε να διαφανεί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΑΡΧΕΙΟΥ

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ