Σκύλος επιτέθηκε σε κοριτσάκι που μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο

Τρόμος για κοριτσάκι 4,5 ετών που δέχτηκε επίθεση από σκύλο στο Βελεστίνο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με τραύματα στο κεφάλι.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε 4,5 ετών κοριτσάκι και η οικογένεια της, αφού η κυριακάτικη βόλτα παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία.  Ο σκύλος επιτέθηκε στο παιδί και το δάγκωσε στο κεφάλι με αποτέλεσμα τα αίματα να «τρέχουν» στο πρόσωπό του. Το περιστατικό έγινε στον κεντρικό πεζόδρομο του Βελεστίνου, την Κυριακή γύρω στις 11 το πρωί. Στις καφετέριες και τις άλλες επιχειρήσεις επικράτησε πανικός με δεκάδες θαμώνες να «πετάγονται» όρθιοι.

Η μητέρα του παιδιού σε κατάσταση σοκ επικοινώνησε με τον «Ταχυδρόμο», προκειμένου να μεταφέρει την έντονη ανησυχία της και να εκφράσει το αίτημα για λήψη μέτρων εκ μέρους της δημοτικής Αρχής. Όπως είπε η ίδια, επικοινώνησε προσωπικά με τον δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα η συζήτηση όμως που ακολούθησε μεταξύ των δύο πλευρών δεν την ικανοποίησε.

«Ο δήμαρχος δήλωσε αναρμόδιος, υπογραμμίζοντας ότι τα περιθώρια παρεμβάσεων του δήμου είναι περιορισμένα αναφορικά με τα αδέσποτα», επισήμανε η ίδια, εκφράζοντας την εύλογη απορία, πού θα πρέπει τελικά να απευθύνεται ένας πολίτης σε παρόμοια περιστατικά. «Είμαι ζωόφιλη. Δεν έχω κανένα θέμα με τα ζώα. Όταν όμως αγέλες αδέσποτων κατακλύζουν ακόμη και το κέντρο της πόλης μας, με αποτέλεσμα να γίνονται επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα

πηγή: www.vradini.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ