Στην πορεία διαμαρτυρίας των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων ο Χάρης Μαμουλάκης

Petite Perle 300×250

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων και την πορεία που ακολούθησε στην Αθήνα, συμμετείχε μαζί με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

 

«Σήμερα βρεθήκαμε στους δρόμους της Αθήνας. Εκεί που οι ελεύθεροι επαγγελματίες διεκδικούμε τα αυτονόητα. Μια ζωή με αξιοπρέπεια, απέναντι σε μια κυβέρνηση που μας θεωρεί συλλήβδην φοροφυγάδες για να καλύψει τις δικές της αστοχίες στην πάταξη της φοροδιαφυγής» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, επισημαίνοντας: «Σήμερα, αύριο, κάθε μέρα θα βρισκόμαστε μαζί με τους ανθρώπους που πλήττονται από μια κυβέρνηση που είπε ψέματα προεκλογικά. Που αυξάνει φόρους και εισφορές, ενώ μιλούσε για μειώσεις φόρων.».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε τη Δευτέρα 20/11 και σε κατάθεση ως Κοινοβουλευτικής Αναφοράς επιστολής της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), με την οποία εκφραζόταν η έντονη αντίδραση των μικρομεσαίων επαγγελματιών στα προωθούμενα φορολογικά μέτρα, που ουσιαστικά θα αποτελέσουν την «ταφόπλακα» για χιλιάδες πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ