Πήρε ότι άξιζε ο ΟΦΗ που έμεινε στο 1-1 με τον Βόλο

Petite Perle 300×250

Ο ΟΦΗ έπαιζε με παίκτη παραπάνω για μια ώρα, ισοφάρισε από το 60′, του ακυρώθηκε γκολ στο 90′ αλλά η εικόνα του δεν έβγαλε ποτέ σιγουριά χάνοντας βαθμούς για ακόμα ένα παιχνίδι.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ανακάτεψε την τράπουλα στην ενδεκάδα του ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο επιλέγοντας να βάλει αριστερό στόπερ τον Τοράρινσον και αριστερό μπακ τον Αμπάντα προκειμένου ο ΟΦΗ να βρει χώρους για να επιτίθεται.

Ο Μπάουμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Μαρινάκης στα δεξιά και οι Καρώ, Πασαλίδης, Τοράρινσον τα τρία στόπερ. Στον άξονα έπαιξαν οι Γκλάζερ, Μεγιάδο, Γαγιέγος με τον Χιλιανό να έχει δημιουργικά καθήκοντα παίζοντας πίσω από τους Ντικο και Μοσκέρα.

Ο ΟΦΗ πήρε την κατοχή της μπάλας από το ξεκίνημα του αγώνα φτάνοντας με άνεση στην περιοχή του Βόλου δίχως ωστόσο να μπορεί να γίνει απειλητικός παρότι οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, ούτε να εκδηλώσουν επίθεση. Ο ΟΦΗ απείλησε με την κεφαλιά του Καρώ που έδιωξε ο Κόστιτς ενώ πέτυχε δύο γκολ τα οποία, ορθώς, ακυρώθηκαν σε οφσάιντ. Ο Βόλος απείλησε με ένα σουτ του Κόμπα που έδιωξε ο Μπάουμαν και στην μοναδική φορά που βρέθηκε στην περιοχή του ΟΦΗ κατάφερε να σκοράρει με τον ίδιο παίκτη και αφού πρώτα έγινε έλεγχος της φάσης από το var.

Ο Νίκος Μαρινάκης

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Βόλος έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές καθώς ο Γκαρσία αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη. Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο ΟΦΗ πίεσε, παίζοντας με παίκτη παραπάνω, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Κόστιτς να κάνει το γυριστό σουτ και τον Κόστιτς να διώχνει σε κόρνερ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Νταμπράουσκας πέρασε στο παιχνίδι τον Φελίπε αντί του Γαγιέγος και ο ΟΦΗ έγινε πιο επιθετικός αφού όταν έβγαινε στην επίθεση γινόταν 4-2-3-1 με τους Αμπάντα, Ντίκο στα άκρα και τον Μοσκέρα πίσω από τον Βραζιλιάνο. Ο ΟΦΗ είχε τέσσερις καλές ευκαιρίες με τα σουτ των Αμπάντα, Μοσκέρα να περνούν άουτ και στο 60′ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης με έναν κεραυνό του Τοράρινσον από τα 30 μέτρα!

Ωστόσο αντί το γκολ του Ισλανδού να δώσει φτερά στους παίκτες του ΟΦΗ, εκείνοι μπλοκαρίστηκαν εντελώς με αποτέλεσμα αντίνα είναι αυτοί πιο επικίνδυνοι, ο Βόλος να επιχειρεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Ο Νταμπράουσκας πέρασε στο παιχνίδι Ριέρα, Νέιρα προκειμένου ο ΟΦΗ να γίνει ακόμα πιο επιθετικός.

Στο 90ο λεπτό ο ΟΦΗ σκοράρει με τον Μεγιάδο, όμως  Ζαμπαλάς και Ανδριανός ακυρώνουν το γκολ ως οφσάιντ με το 1-1 να παραμένει.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης, Αμπάντα (77' Νέιρα), Θοράρινσον, Καρώ, Πασαλίδης, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Γκαγέγκος (46' Φελίπε), Ντίκο, Μοσκέρα (62' Ριέρα).

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Άλχο (80' Ασλανίδης), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (79' Γκλάβτσιτς), Μπαριέντος, Κόμπα (62' Κορνέτ), Κίτσος (46' Μωραίτης), Ντέλετιτς (58' Μύγας), Γκαρσία.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ