Ο Αλέξης Καλοκαιρινός στην Αθήνα συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών

Στην Αθήνα βρέθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός, πραγματοποιώντας συναντήσεις εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θόδωρο Λιβάνιο, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη και τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Μανώλη Γραφάκο.

Στην ατζέντα των επαφών βρέθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα του Δήμου Ηρακλείου που άπτονται των αρμοδιοτήτων των Κυβερνητικών στελεχών, όπως είναι οικονομικά ζητήματα, θέματα σχολικών μονάδων, προσωπικού, ύδρευσης, αποχέτευσης και διαχείρισης απορριμμάτων.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά τις διαδοχικές συναντήσεις, ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός επεσήμανε: «Όπως έχουμε δεσμευτεί, είμαστε αποφασισμένοι να ενισχύσουμε και να θέσουμε σε μια πιο λειτουργική βάση τις συνέργειες του Δήμου Ηρακλείου με την Πολιτεία. Με την επιδίωξη αυτή πραγματοποίησα τις πρώτες μου επαφές στην Αθήνα, σε καλό κλίμα και με δίνοντας το στίγμα των προθέσεων διεκδίκησης και συνεργασίας του 4ου Δήμου της χώρας με την Κεντρική Διοίκηση.

Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας με μεθοδικότητα, εξειδικεύουμε τον προγραμματισμό μας, για την επίλυση των δομικών προβλημάτων της πόλης και των διαρθρωτικών ζητημάτων του Δήμου, με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Ηρακλείου. Θα θωρακίσουμε τον Δήμο μας ενόψει των σημαντικών προκλήσεων που έρχονται ή είναι ήδη εδώ.».

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ