Η Δαμάστα δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς εντός και εκτός γηπέδου

Μία πολύ σημαντική μέρα ήταν η χθεσινή για την οικογένεια του Α.Ο. Δαμάστας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα αφού απέσπασε ισοπαλία στο Μαρτινέγκο από τον αναγεννημένο Εργοτέλη.
Το οικογενειακό κλίμα και οι άριστες σχέσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών διοίκησης και των φίλων της ομάδας μας, καλλιεργούνται συστηματικά τα τελευταία χρόνια, έχουν ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου μας και είμαστε πολύ περήφανοι γι'αυτό το επίτευγμα.
Μετά το καφεδάκι όλης της αποστολής στο καφέ μπαρ Ρεσιτάλ του προπονητή μας Δημήτρη Κοκκίνου και το παιχνίδι στο Μαρτινέγκο η ομάδας μας παραβρέθηκε στο γλέντι του γάμου του παλιού ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Ρουμπάκη και της βάφτισης των δύο παιδιών του.
Στον Γιώργο Ρουμπάκη και την σύζυγό του Σοφία Ρούκο ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι, πάντα με υγεία και να χαίρονται τα νεοφώτιστα τους
Νικόλα και Λεωνίδα.
Στον Πρόεδρο της ομάδας μας Γιώργο Πολυχρονάκη που στεφάνωσε το ζεύγος ευχόμαστε να είναι πάντα άξιος και υγιής.
Στους νονούς των νεοφώτιστων, τον πολύ καλό φίλο της ομάδας μας Σάκη Μαυρομανωλάκη και τον παλιό ποδοσφαιριστή μας Σταυρό Δαργαντή ευχόμαστε να είναι πάντα άξιοι και να χαίρονται την οικογένειά τους.
Ήταν ένας γάμος που έφερε κοντά τα νεαρά παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα μας με πολλούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και παλιούς παράγοντες του Α.Ο. Δαμάστας που έχουν βάλει όλοι το λιθαράκι τους στα 40 χρόνια της ιστορίας της ομάδας μας καθώς και πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες του Ηρακλείου.
Σίγουρα η ζωή δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, όμως η χθεσινή ημέρα αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα για την δύναμη που έχει στην δημιουργία ισχυρών φιλιών, οικογενειακών δεσμών και αθλητικού πολιτισμού.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και γάμος

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ