Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα για τα Χριστούγεννα

Petite Perle 300×250

Σε λιγότερο από ένα μήνα φτάνει η ημέρα των Χριστουγέννων και η αγορά έχει φορέσει τα γιορτινά της. Τα καταστήματα τη φετινή εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων θα είναι ανοιχτά για Κυριακές, με το εορταστικό ωράριο να αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή δύο εβδομάδες πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων. Το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για τις Κυριακές είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023, παραμονή Χριστουγέννων τα καταστήματα θα μπορούν να παραμείνουν ανοικτά, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν τα τελευταία ψώνια της χρονιάς.

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2023

Για το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το προσεχές διάστημα, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τις καθημερινές από στις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ με εξαίρεση το Σάββατο που κλείνουν μία ώρα νωρίτερα, ως συνήθως.

Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου μέχρι και την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024. Τα καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσουν την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων, δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ..

 

 

ΔΑΦΕΡΜΟΣ 450×450
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ