Γυναίκα απατεώνισσα έλεγε οτι ήταν καθηγήτρια Γυμνασίου και πουλούσε ημερολόγια

Petite Perle 300×250

Επιτήδεια φαίνεται ότι παρίστανε την φιλόλογο στο 2ο Γυμνάσιο Ηράκλειο και πουλούσε ημερολόγια στο όνομα του σχολείου σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε η ίδια η διευθύντρια του γυμνασίου, κ. Γραμματική Παλαμούτη σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ανάρτηση η άγνωστη γυναίκα συστηνόταν με το επώνυμο Παπαδάκη, φιλόλογος του γυμνασίου και πουλούσε ημερολόγια στην τιμή των 10 ευρώ σε καταστηματάρχες και υπηρεσίες του Ηρακλείου ισχυριζόμενη ότι τα χρήματα θα αξιοποιηθούν για το σχολείο.

Η διευθύντρια του σχολείου προκειμένου να βάλει φρένο στην δράση της φερόμενης απατεώνισσας προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση:

"Ενημερώθηκα πρόσφατα ότι τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο Ηράκλειο μια γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι ονομάζεται Παπαδάκη και ότι είναι φιλόλογος του 2ου Γυμνασίου. Αυτή η κυρία πουλάει στο όνομα του σχολείου μας ημερολόγια με αντίτιμο 10 ευρώ και λέει στους καταστηματάρχες και στις υπηρεσίες που πηγαίνει, ότι αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για το σχολείο μας.

Ενημερώνω επίσημα ότι στο Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου δεν υπάρχει καμία Φιλόλογος με αυτό το όνομα και ότι σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ημερολόγια για να συγκεντρώσουμε χρήματα. Δυστυχώς, φαίνεται πως κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την ατμόσφαιρα αγάπης και προσφοράς, που επικρατεί το χρονικό διάστημα πριν τα Χριστούγεννα, για προσωπικό όφελος!
Παρακαλώ θερμά, να καταγγείλετε την συγκεκριμένη κυρία, όταν την εντοπίσετε, και σε καμία περίπτωση μην αγοράζετε ημερολόγια από αυτήν.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ!

Η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου

Γραμματική Παλαμούτη "

Πηγή: www.flashnews.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ