Τρεις συλλήψεις για την πιάτσα στην Αμμουδάρα

Το τηλέφωνο ενός γονέα κίνησε την αυτεπάγγελτη διαδικασία

Petite Perle 300×250

Στη σύλληψη τριών νεαρών γυναικών βουλγαρικής καταγωγής προχώρησαν χθες το μεσημέρι οι άνδρες του Α.Τ Μαλεβιζίου.
Πρόκειται για πρόσωπα γνώριμα στις αρχές που έχουν προσαχθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα καθώς πληθαίνουν ανά διαστήματα και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής.
Πρόκειται για γυναίκες σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις καταγγελίες που πωλούν τις υπηρεσίες τους αδιακρίτως και σε ελάχιστα μέτρα από νηπιαγωγείο της περιοχής.
Το μεσημέρι της Δευτέρας γύρω στη 13.00 το μεσημέρι ( εικάζεται στο σχόλασμα των παιδιών)  έγινε ανώνυμη καταγγελία προς το αστυνομικό τμήμα για άσεμνες κινήσεις προκειμένου να «προσεγγίσουν» πελάτες.
Οι άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν επί τόπου και τις τσάκωσαν την ώρα που έκαναν αυτές τις ανάρμοστες κινήσεις με την ειδοποιό διαφορά  ότι ήταν  μπροστά σε ανήλικους, σε απόσταση αναπνοής από το νηπιαγωγείο. Αυτό ήταν που κίνησε και τη αυτεπάγγελτη διαδικασία.
Σε βάρος των τριών νεαρών γυναικών ηλικίας από 24-34 ετών έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πλέον η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης με την αυτόφωρη διαδικασία.
Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σχετική απόφαση σχολιάζουν οι αστυνομικές πηγές καθώς μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για συλλήψεις καθώς το να βρίσκεται πιάτσα αγοραίου έρωτα κοντά σε σχολείο μέρα μεσημέρι είναι εξαιρετικά σπάνιο.

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ