Είχαν ρημάξει και το Γάζι

Εξιχνιάστηκαν από την ΕΛΑΣ 11 υποθέσεις κλοπών με λεία 53.000 ευρώ

Petite Perle 300×250

Στην εξιχνίαση  έντεκα υποθέσεων κλοπών και διαρρήξεων ( εννέα  τετελεσμένες και δύο απόπειρες) διαφόρων επιχειρήσεων, οι οποίες είχαν διαπραχθεί στην ευρύτερη περιοχή της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου, προχώρησαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.
Μεταξύ των θυμάτων και επιχειρήσεις από την περιοχή του Γαζίου.
Η καντίνα  Μπουμάκη η μια  και μια επιχείρηση με ηλεκτρικά η άλλη.

Η δράση των δυο συλληφθέντων που μέσα σε τρεις μήνες απέσπασαν ποσό που άγγιζε τα 53.000 ευρώ, επεκτεινόταν σε όλη την Π.Ε Ηρακλείου.

Σε επιχειρήσεις στο Ηράκλειο, τις Μαλάδες, και τους δήμους Χερσονήσου και Γόρτυνας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την ανάλυση του τρόπου δράσης και την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, κατά το χρονικό διάστημα από την 22.08.2023 έως και 17.11.2023, οι δύο (2) ημεδαποί είχαν διαπράξει από κοινού τις ανωτέρω κλοπές-διαρρήξεις, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 53.140 ευρώ, τραπεζικές επιταγές, καταγραφικά μηχανήματα καμερών ασφαλείας, χρηματοκιβώτιο, μια (1) δίκυκλη μοτοσυκλέτα, και ηλεκτρονικές συσκευές.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των ημεδαπών από αστυνομικούς ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης δράσης Ηρακλείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των εξακοσίων εβδομήντα τριών (673) ευρώ, τετρακόσια δύο (402) ναρκωτικά δισκία, σιδερένιος λοστός, δύο (2) ηλεκτρονικά τσιγάρα και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, κατά την διενέργεια της έρευνας σε οικία ενός εκ των κατηγορουμένων συνελήφθη ημεδαπή για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών ουσιών .
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ