Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών: Ήττα με 2-0 από τη Σερβία στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Εθνική γυναικών ποδοσφαίρου από την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας για την πέμπτη αγωνιστική του Women's Nations League σε ματς που διεξήχθη στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Η Ελλάδα δέχτηκε δύο τέρματα στο τέλος κάθε ημιχρόνου, το δεύτερο από απευθείας κόρνερ αλλά θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση αν εκμεταλλευόταν τις φάσεις που δημιούργησε.

Η Εθνική μας είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης στο 11ο λεπτό, όταν η σέντρα της Μήτκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Κόστιτς. Η Εθνική έφτασε κοντά στο γκολ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό, όταν η Μάρκου αστόχησε με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ της Σαρρή.

Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, η Σερβία ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ. Στο 45′  η Νταμιάνοβιτς βρήκε την Πόλιακ στην πλάτη της άμυνας, αυτή έστρωσε την μπάλα στη Μιγιάτοβιτς, η οποία με σουτ από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Νάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πίεσε για την ισοφάριση, η Σερβία αμύνθηκε για αρκετή ώρα και στο 89′ σφράγισε"τη νίκη της, με την Πόλιακ να σκοράρει ένα καταπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Ελλάδα: Νάση, Μήτκου, Σιδηρά, Παλαμά, Πατερνά (78′ Καλδαρίδου), Σαρρή, Μάρκου, Κακαμπούκη, Χαμαλίδου (70′ Γεωργαντζή), Σπυριδωνίδου (60′ Παπαδοπούλου), Γιαννακά

Σερβία : Κόστιτς, Πέτροβιτς (70′ Στούπαρ), Σλόβιτς, Νταμιάνοβιτς, Κρίστιτς, Φιλίποβιτς (90′ Σρέμσοεβιτς), Μιγιάτοβιτς (70′ Λαζάροβιτς), Μπλαγκόγιεβιτς (90′ Τζόρτζεβιτς), Πόλιακ (90′ Τσάβιτς), Νταμνιάνοβιτς, Ιβάνοβιτς

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ