Χιτσοκοκικό φινάλε στη Δαμάστα 2-2 με ΠΑΝΟΜ

Petite Perle 300×250

Η Δαμάστα υποδέχτηκε τον ΠΑΝΟΜ για την 11η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Τα πάνω κάτω ήρθαν στη Δαμάστα όπου η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε 2-0 όμως ο ΠΑΝΟΜ κατάφερε με δύο τέρματα του Βαρδονικολάκη που ήρθε από τον πάγκο να ισοφαρίσει σε 2-2. Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο όπου η Δαμάστα με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Διακάκη προηγήθηκε 2-0 και φαινόταν πως θα έφτανε σε ακόμη μία νίκη.

Μάλιστα στο 87' ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμενων με διπλή επέμβαση απέναντι σε Ρουμπάκη και Ανδρέα Κόκκινο κράτησε όρθιο τον ΠΑΝΟΜ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 17' ο Γιάννης Κόκκινος σέρβιρε έτοιμο γκολ στο Ζερβάκη ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε ψηλά άουτ.

 

Στο 18' δυνατό συρτό σουτ του Ανδρέα Κόκκινου μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Γκέρκα.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιγνίδι ήταν μοιρασμένο με την μπάλα να παίζεται περισσότερο χρόνο στη μεσαία γραμμή.
Βέβαια αν δικαιούται κάτι παραπάνω αυτή είναι η Δαμάστα που είδε στο 17' το Ζερβάκη να χάνει μοναδική ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.
Οι Μαλιώτες είχαν πειθαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με αιχμή τον έμπειρο Μιχάλη Συσκάκη προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 55' ο Ζερβάκης από μαρκάρισμα του Νικητόπουλου βρέθηκε στο έδαφος και ο κ. Χανιωτάκης που ήταν κοντά στη φάση υπέδειξε αμέσως πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Διακάκης πετυχαίνοντας το 1-0 για τη Δαμάστα.

Στο 70' ο Ανδρέας Κόκκινος ανατράπηκε εντός περιοχής από το Μαυρίδη και ο κ. Χανιωτάκης έδειξε για δεύτερη φορά την άσπρη βούλα.
Ο Διακάκης και πάλι εύστοχος έκανε το 2-0 για τη Δαμάστα.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 80' από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κεφαλούκος δημιουργήθηκε σύγχυση στην περιοχή της Δαμάστας και ο Βαρδονικολάκης από κοντά μείωσε 2-1 για τον ΠΑΝΟΜ .
Στο 82' ο Ανδρέας Κόκκινος σούταρε με δύναμη μέσα από την περιοχή η μπάλα κτύπησε πρώτα οριζόντιο και στη συνέχεια κάθετο δοκάρι χωρίς όμως να περάσει τη γραμμή της εστίας του Χατζιδάκη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 87' ο Ρουμπάκης μόνος απέναντι στο Γκέρκα πλάσαρε ο τερματοφύλακας του ΠΑΝΟΜ απέκρουσε ακολούθησε νέο σουτ του Ανδρέα Κόκκινου ξανά ο Γκέρκα απεσόβησε το γκολ και ο Ρούκα έδιωξε στη γραμμή κεφαλιά του Ανδρέα Κόκκινου.
Στο 89' ο Βαρδονικολάκης με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε 2-2 για τους φιλοξενούμενους.

Δαμάστα: Χατζηδάκης,Διακάκης,Πεταλάκης,Φραγκούλης,Αποστολάκης,Σκουλάς,Κόκκινος (77'Κατσαρός),Ζερβάκης,Οικονομάκης(77' Ρουμπάκης),Κόκκινος Ι,Κόκκινος  Α

ΠΑΝΟΜ: Γκέγκα,Μαυρίδης,Κόκκινος,Κεφαλούκος,Κολάι(89'Πατούνας),Ρούκα,Κεφαλούκος,Νικητόπουλος(65'Βαρδονικολάκης),Ξυλούρης,Συσκάκης,Νίκολι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ