Που θα πάει ο Μαθιός του Σασμού μετά το τέλος της σειράς

Λίγο πριν την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων διακοπών τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών, παρουσιαστές αλλά και συντελεστές προγραμμάτων κάνουν ασκήσεις επί χάρτου με ορίζοντα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Θα είναι εξίσου ανταγωνιστική με τη φετινή, αλλά διαφοροποιημένη ως προς το περιεχόμενο της.

Μια από τις σειρές που ρίχνουν αυλαία το προσεχές καλοκαίρι είναι ο «Σασμός». Εξ' και ου και ο συμπληρωματικός τίτλος στον φετινό τρίτο κύκλο της σειράς «Ο επίλογος».

 

Ήδη εταιρίες παραγωγής προσεγγίζουν τους βασικούς πρωταγωνιστές προκειμένου να διερευνήσουν τις προθέσεις τους για συνεργασία στη συνέχεια. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Δημήτρης Λάλος -ο «Μαθιός» του «Σασμού»- που είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Alpha και τη νέα σεζόν.

Το πρότζεκτ που έχει έρθει προς συζήτηση στο κανάλι της Κηφισιάς είναι η υλοποίηση της Ελληνικής εκδοχής του «Εζέλ», της σειράς που είχε γνωρίσει πριν χρόνια τεράστια επιτυχία στον ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον Τούρκο ηθοποιό, Κενάν Ιμιρζαλίογλου. Δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω σειρά συζητείται για την Ελληνική τηλεόραση.

Είχε προταθεί και στο παρελθόν σε δύο κανάλια: Στον Alpha και στον ΣΚΑΪ. Τότε μάλιστα η εταιρία παραγωγής είχε προτείνει τη σειρά με βασικό πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αγγελόπουλο που μόλις είχε ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ» του Αντρέα Γεωργίου. Τότε το πρότζεκτ δεν υλοποιήθηκε. Είναι πολύ πιο πιθανό να πραγματοποιηθεί τώρα και εκτός από τον Δημήτρη Λάλο κρούσεις έχουν γίνει ήδη και σε άλλους ηθοποιούς. Οι συζητήσεις σε όλα τα επίπεδα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο.

Από τη νέα χρονιά η τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Σε καλό δρόμο βαίνουν οι συζητήσεις Σοφίας Αλιμπέρτη – Open για την τηλεοπτική επιστροφή της πρώτης πάντα με ενδιάμεσο σταθμό την εταιρία παραγωγής, Barking Well Media, η οποία έχει την ευθύνη του ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού της Παιανίας και φυσικά διατηρεί συμβόλαιο συνεργασίας με την ηθοποιό και παρουσιάστρια.

Στη Σοφία Αλιμπέρτη έχει προταθεί ζωντανή εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου που θα έχει ψυχαγωγικά χαρακτηριστικά, αλλά και χρηστικές και ιατρικές συμβουλές που ήταν το περιεχόμενο της εκπομπής «Ζήσε Αλλιώς». Απ' την άλλη το υπό δημιουργία μαγκαζίνο δεν θα έχει καθόλου gossip ή κοινωνικά θέματα, κάτι που είχε θέσει εξ' αρχής ως προϋπόθεση η Σοφία Αλιμπέρτη για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη.

 

πηγή: www.reader.gr

 

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ