Γιατί φόρεσε καπέλο και έκανε σκέιτ ο Κ.Μητσοτάκης;

Petite Perle 300×250

Ένα από τα αγαπημένα μέσα επικοινωνίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι το TikTok και έτσι χρησιμοποίησε την εν λόγω πλατφόρμα για να προωθήσει το Youth Pass. Μάλιστα, το έκανε φορώντας καπέλο και με… σκέιτ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, λέγοντας πως η πλατφόρμα για το Youth Pass θα είναι ανοιχτή ως την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου. Ακόμα, ο ίδιος επεσήμανε πως έχουν γίνει 112.000 αιτήσεις από νέους 18-19 ετών και θα μπορούν να γίνουν άλλες 90.000 με βάση τους πόρους που έχουν διατεθεί.

Βέβαια, πριν τα πει όλα αυτά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε ένα καπέλο από την Κύρα Κάπη, διευθύντρια Επικοινωνίας, και δεν δίστασε να το φορέσει, τονίζοντας: «Μου είπαν πως όταν κάνω βίντεο για νέους, πρέπει να εμφανίζομαι πιο νεανικός».

Υπενθυμίζεται ότι το Youth Pass χρησιμοποιείται σε υπηρεσίες τουρισμού, πολιτισμού και μεταφορών. Ο πρωθυπουργός, επίσης, διερωτήθηκε αν στις μεταφορές συμπεριλαμβάνονται και τα σκέιτμπορντ. Πάντως, ο ίδιος στο τέλος του βίντεο φαίνεται να κάνει ακόμα και σκέιτ στο Μέγαρο Μαξίμου, για λίγα δευτερόλεπτα, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Gangsta's Paradise», που έχει ερμηνεύσει ο Coolio.

 

 

@kyriakosmitsotakis_

❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

ieidiseis.gr

Είδα - Άκουσα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ