Τέλος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από Ολυμπιακό

Εκτός ομάδας θα πρέπει να θεωρείται ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού μετά και το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στην Γερμανία με την τοπική Φράιμπουργκ 

Η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ να έχει πάρει την απόφαση της, η οποία δεν είναι άλλη από την απόλυση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τον πάγκο των ερυθρόλευκων.

Ο ίδιος δεν φαίνεται να έπεισε όσο διάστημα βρισκόταν στον σύλλογο με την εικόνα της ομάδας να προβληματίζει ολοένα και περισσότερο στα τελευταία παιχνίδια και σε συνδυασμό με το βαρύ αποψινό 5-0 η πόρτα της εξόδου είναι όλο και πιο κοντά.

" Ο Κάρλος Καρβαλιάλ νέος προπονητής του Ολυμπιακού "

Σύμφωνα με τo CNN Portugal νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων θα είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ που αναμένεται να έρθει στον Πειραιά εντός της εβδομάδας.

Ο 57χρονος τεχνικός, από την περσινή περίοδο βρίσκεται μακριά από τους πάγκους, έπειτα από την κακή πορεία του ίδιου και της Θέλτα. Να σημειωθεί πως ο Καρβαλιάλ, είχε περάσει για λίγους μήνες και από την χώρα μας και το ελληνικό πρωτάθλημα όταν αποτέλεσε τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης το 2008-2009.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ