Στα έργα οδικής ασφάλειας σε Γάζι και Καρτερό ο Νίκος Σκουλάς

Αυτοψία από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης

Petite Perle 300×250

Στα ολοκληρωμένα έργα της Περιφέρειας Κρήτης που πραγματοποιήθηκαν σε Γάζι και Καρτερό βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς, παρακολουθώντας από κοντά τις θετικές αλλαγές που έχουν επιφέρει στην κυκλοφορία των οχημάτων.

 

Υπενθυμίζεται ότι στο Γάζι, τα έργα από τον κόμβο στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου μέχρι και τη διασταύρωση για Ρογδιά περιλάμβαναν αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα και την παροχέτευση των νερών που λίμναζαν σε διάφορα σημεία του οδοστρώματος.Πρόκειται για μια παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε και με νυχτερινές εργασίες, ελαχιστοποιώντας την αναστάτωση σε ένα πολυσύχναστο τμήμα του οδικού δικτύου που καλύπτει οδηγούς που κινούνται από και προς τα Καλέσα, τον Κρουσώνα, τις Κορφές, το Κεραμούτσι, το Καμάρι, το Καβροχώρι, την Τύλισο, τη Ρογδιά, τον Μυλοπόταμο και γενικότερα, όλο το ορεινό Μαλεβίζι. Στον Καρτερό, τα έργα περιλάμβαναν την αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα στην περιοχή μεταξύ των εγκαταστάσεων του Ιππικού Ομίλου και του Τομπρούκ.

 

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς τόνισε: «Ολοκληρώσαμε στον συντομότερο δυνατό χρόνο δυο στοχευμένες παρεμβάσεις της Περιφέρειας Κρήτης που είχαν σκοπό να αναβαθμίσουν τις συνθήκες οδικής ασφάλειας. Δυο έργα που βελτίωσαν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των διερχόμενων οδηγών, τα οποία υλοποιήθηκαν με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και την επιμέλεια των στελεχών της Υπηρεσίας μας. Συνεχίζουμε!».

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ