Ο τράπερ που ξάφριζε τα ΑΤΜ ζήτησε συγνώμη

Petite Perle 300×250

Ο τράπερ που φέρεται να ανήκε σε συμμορία που «χτυπούσε» ΑΤΜ εμφανίζεται μετανιωμένος και ζητά συγγνώμη.

ε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών, μετά από ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε την επίθεση που έκανε με άλλα δύο άτομα σε ΑΤΜ τράπεζας στο Αίγιο, διώκεται ο τράπερ που φέρεται να ανήκε σε συμμορία που είχε αρπάξει λεία πάνω από 700.000 ευρώ.

Στην εκπομπή «Tlive» του Alpha, φιλοξενήθηκε δήλωση του τράπερ που εμφανίζεται μετανιωμένος και ζητά συγγνώμη. Επιπλέον, ο κατηγορούμενος τονίζει ότι «αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν».

Αναλυτικά η δήλωσή του στην εκπομπή:

«Στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω το λάθος και να το πληρώνω. Θα είμαι και αυτήν τη φορά ειλικρινής όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα αποδεχθώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει.

Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους με την εκ νέου εμπλοκή μου και ζητώ συγγνώμη. Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν».

Το προφίλ του τράπερ

Σημειώνεται πως η συμμορία είχε κλέψει περί τις 710.000 ευρώ από τις επιθέσεις της και διοχέτευε τα χρήματα στη μουσική βιομηχανία, αλλά και το καζίνο.

Ο τράπερ συνήθιζε να γυρίζει βίντεο στα οποία επιδείκνυε πολλά χρήματα, ενώ γενικώς ζούσε πολυτελή βίο και τον επιδείκνυε μέσω των social media.

Το άτομο αυτό ήταν γνωστό στις Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί το 2021 για παρόμοια αδικήματα και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Τότε, αμέσως μετά τη σύλληψή του στην περιοχή του Θεολόγου της Φθιώτιδας, είχε γυρίσει και βίντεο κλιπ στο οποίο ο ίδιος κρατούσε στα χέρια του δεκάδες χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που φαινόταν να καταλήγουν επιδεικτικά στο έδαφος. Επιπλέον, είχε ένα πιστόλι στο χέρι, έναν γεμιστήρα και ένα ακριβό σπορ αυτοκίνητο.

Ο τράπερ είχε δημοσιεύσει το βίντεο κλιπ για το καινούριο του τραγούδι, μία ημέρα μετά τη σύλληψή του.

πηγή: www.reader.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ