Προς αναβολή η επόμενη αγωνιστική στην SuperLeague: «Αποφασίζουν αποχή μετά τις απειλές σε Παπαπέτρου οι διαιτητές»

Petite Perle 300×250
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικτυακό meeting των διαιτητών της μεγάλης κατηγορίας και οι πληροφορίες του SDNA ότι η απόφαση είναι σχεδόν οριστική.

Το… σχεδόν αφορά στο ότι θα πρέπει να υπογραφεί από τους ρέφερι και το σχετικό μέιλ που έχει αποφασιστεί να σταλεί σε ΕΠΟ και ΚΕΔ, ενημερώνοντας για την απόφασή τους να απέχουν από τα καθήκοντά τους τουλάχιστον για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Οι σοκαριστικές απειλές που κατήγγειλλε ότι δέχτηκε ο διεθνής διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου μετά το παιχνίδι Βόλος-Ολυμπιακός, ο οποίος ενημέρωσε μάλιστα σχετικά τόσο την ΕΛ.ΑΣ., όσο και την UEFA, φέρνουν άμεση αντίδραση από τους συναδέλφους του.

Η αλήθεια είναι πως υπήρξε και στο παρελθόν ανάλογη πρόθεση από τους Έλληνες ρέφερι για αποχή μετά από επιθέσεις που δέχτηκαν διαιτητές, ωστόσο την τελευταία στιγμή ανατρεπόταν η απόφασή τους. Αυτή τη φορά ωστόσο εμφανίζονται αποφασισμένοι και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφασή τους είχε καθολική αποδοχή και δεν υπήρχαν ενστάσεις.

Να θυμίσουμε πως οι απειλές στον Παπαπέτρου ήταν το δεύτερο "χτύπημα" στο φετινό πρωτάθλημα, μετά τον εκρηκτικό μηχανισμό στο κατάστημα του διαιτητή Γκάμαρη.

Οι διαιτητές θα δηλώσουν ομαδικό κώλυμα για την προσεχή αγωνιστική, περιμένοντας από ΕΠΟ και Πολιτεία να λάβουν τα μέτρα τους για να σταματήσουν να αποτελούν στόχο και να τίθεται σε κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα, αλλά και να γίνονται θύματα εκφοβισμού.

 

Πηγή: SDNA.GR

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ