Ιταλία: Αναποδογύρισε γόνδολα στη Βενετία

Petite Perle 300×250

Ατύχημα, το οποίο θα μπορούσε πολύ εύκολα να αποτραπεί εάν είχαν ακούσει τις οδηγίες του γονδολιέρη, σημειώθηκε στη Βενετία όταν μία γόνδολα αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να πέσουν στο νερό οι τουρίστες που επέβαιναν σ' αυτήν.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι τουρίστες στη Βενετία δεν έκατσαν ούτε στιγμή κάτω, ενώ συνέχιζαν να βγάζουν selfies παρά τα όσα τους έλεγε ο γονδολιέρης. Το ατύχημα, όπως αναφέρεται, σημειώθηκε κάτω από μια γέφυρα κοντά στην περιοχή της πλατείας του Αγίου Μάρκου.

Τόσο οι τουρίστες όσο και ο γονδολιέρης κατέληξαν στα «κρύα νερά» της Βενετίας, την ώρα που ο δεύτερος προσπαθούσε να κάνει έναν δύσκολο ελιγμό για να αποφύγει την πτώση.

Βενετία: Πώς έγινε το ατύχημα

Ο Guardian, επικαλούμενος πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ανέφερε πως το ατύχημα στη Βενετία συνέβη, όταν το γκρουπ των τουριστών από την Κίνα αγνόησε τα όσα τους έλεγε ο γονδολιέρης, βγάζοντας φωτογραφίες από την πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ο οδηγός της γόνδολας, παρόλο που προσπάθησε να κάνει έναν ελιγμό για να αποφύγει τα χειρότερα, δεν κατάφερε να την κρατήσει σε ισορροπία. Οι επιβάτες σηκώνονταν όλη την ώρα, έβγαζαν selfie και άλλαζαν συνέχεια το βάρος.

 

 

πηγή: www.reader.gr

 

Κόσμος - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ