Ο Πολωνός Μάρεκ Παπζούν υποψήφιος για τον πάγκο του ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Ο προπονητής που οδήγησε τη Ράκοβ στο παρθενικό πρωτάθλημα της ιστορίας της, ο 49χρονος Πολωνός Μάρεκ Παπζούν είναι σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία μεταξύ των βασικών υποψηφίων του ΟΦΗ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Και όπως όταν ήρθε ο Λιθουανός το βιογραφικό του ήταν αρκετά γεμάτο και αξιοπρόσεκτο, έτσι και στη διάδοχη κατάστασή του, οι Κρητικοί επιδιώκουν κάτι ανάλογο, έχοντας στη λίστα των υποψηφίων να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας τον Μάρεκ Παπζούν.

«Ακούμε ότι οι συνομιλίες του 49χρονου με τον  ΟΦΗ Κρήτης είναι σε εξέλιξη και, όπως μας λένε στην Ελλάδα, «βαίνουν προς θετική κατεύθυνση». τονίζεται σε Πολωνικό δημοσίευμα

Τις διαπραγματεύσεις από την πλευρά του προπονητή  διεξαγάγει ο Χρήστος Δημητριάδης, ο οποίος είναι ατζέντης μεταξύ άλλων και του Γιάννη Παπανικολάου, ποδοσφαιριστής της Ράκοβ.

Πρόκειται για τον τεχνικό, ο οποίος πιστώνεται την μετεωρική εξέλιξη της Ρακόβ στην επταετία (2016-2023) που την καθοδήγησε, με αποκορύφωμα την περυσινή κατάκτηση του παρθενικού πρωταθλήματος της ιστορίας της, έχοντας τότε βασικά στελέχη δύο Έλληνες, τον Γιάννη Παπανικολάου και τον Στράτο Σβάρνα.

Μάλιστα το όνομά του «γράφτηκε» στον Πολωνικό Τύπο και για διάδοχος του Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα.

Προς το παρόν, ο Papszun είναι σχολιαστής στην Πολωνική τηλεόραση . Από την αρχή της σεζόν σσχολιαζει τους αγώνες της PKO Ekstraklasa (Πολωνικό πρωτάθλημα) στην εκπομπή  Liga+ Extra που μεταδίδεται στο Canal+ Sport. Είναι επίσης τακτικός επισκέπτης του στούντιο TVP Sport – ειδικά κατά τη διάρκεια αγώνων της εθνικής ομάδας και των πολωνικών συλλόγων σε ευρωπαϊκά κύπελλα.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ