Προφυλακιστέος κρίθηκε ο τράπερ και οι συγκατηγορούμενοί του για τις ανατινάξεις ΑΤΜ

Petite Perle 300×250

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά την απολογία τους ενώπιον των ανακριτικών Αρχών ο τράπερ και τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας που ανατίναζαν ΑΤΜ σε επαρχιακές πόλεις, με σκοπό να πάρουν τα χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος τράπερ, ζητώντας συγγνώμη για τις πράξεις του, παραδέχτηκε τη συμμετοχή του μόνο τη ληστεία σε ΑΤΜ της Ερμιόνης.

Η απολογία του 28χρονου τράπερ

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το κοινωνικό σύνολο για την αξιόποινη συμπεριφορά μου και είμαι διατεθειμένος να υποστώ τις συνέπειες των πράξεων μου στο μέτρο και στο βαθμό όμως της πραγματικής μου εμπλοκής» είπε αρχικά.

«Δυστυχώς υπέπεσα στο ίδιο λάθος για δεύτερη φορά, «πείθοντας» εσφαλμένως τον εαυτό μου ότι αυτή η φορά θα είναι μία ακόμη και τελευταία και ότι δεν θα προκαλέσω κακό σε κάποιον άνθρωπο, όπως και στο παρελθόν. Ντρέπομαι που εμφανίζομαι ενώπιον Σας ξανά έχοντας κάνει το ίδιο λάθος ξανά και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να δικαιολογηθώ για τις πράξεις μου» σημείωσε στη συνέχεια ο 28χρονος.

«Η περίπτωση για την οποία αποδέχομαι την εμπλοκή μου αφορά στην έκρηξη που έλαβε χώρα την 02/12/2023 και ώρα 04:30 στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Ερμιόνη Αργολίδας» παραδέχθηκε σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του.

πηγή: www.reader.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ