Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο γυναικοκτόνος της Σαλαμίνας

Petite Perle 300×250

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (0812) έλαβε από την εισαγγελία Πειραιά ο 71χρονος που συνελήφθη στο Κερατσίνι για τη γυναικοκτονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, το πρωί της Τρίτης (04/12)..

Ο 71χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του ενώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δικαστήριο αναμένεται να του ορίσει δικηγόρο καθώς δεν δέχτηκε κάποιος να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Κατά την προσαγωγή του στην εισαγγελία, ήταν κυνικός και αμίλητος ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του προς τους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Ο δράστης έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά και παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν απάντησε.

Ο πρώην σύντροφος του θύματος θεωρήθηκε, από την πρώτη στιγμή, βασικός ύποπτος και τελικώς συνελήφθη ώρες μετά το έγκλημα στην περιοχή του Κερατσινίου.

Σαλαμίνα: Τι υποστηρίζει ο 71χρονος

Όπως προκύπτει από το βιντεοληπτικό υλικό, μετά τη δολοφονία, ο άνδρας πήγε σε καφετέρια που σύχναζε στο Κερατσίνι και κάθισε μαζί με φίλους του, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Είχε μαζί του το κινητό που είχε κλέψει από την 43χρονη μερικές μέρες πριν και ήταν αυτό που οδήγησε τις Αρχές στον εντοπισμό του.

Βρέθηκε μέσα στο όχημα της γυναίκας, το οποίο είχε αφαιρέσει στις αρχές του μήνα, και στη θέση του συνοδηγού είχε το φονικό όπλο, μια κυνηγετική καραμπίνα.

Μετά τη σύλληψή του, ο 71χρονος ομολόγησε τη δολοφονία ισχυριζόμενος πως το έπραξε για λόγους αντιζηλίας.

Σημειώνεται πως το θύμα είχε καταθέσει καταγγελία σε βάρος του για κακοποίηση της ίδιας και του παιδιού της, ενός αγοριού 15 ετών, και είχε καταφύγει στο σπίτι της μητέρας της για να σωθεί.

Ωστόσο, ο άνδρας τη βρήκε και τη σκότωσε καταφέρνοντάς της χτυπήματα στο στήθος και την κοιλιακή χώρα.

πηγή: www.reader.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ