Βραδιά φιλοξενίας της ΕΠΣΗ στους εκπαιδευτές και στους προπονητές της σχολής ΟΥΕΦΑ Α' στο «ΤΗΕ FIFTY»

Petite Perle 300×250
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου έστειλε για άλλη μια φορά ένα υπέροχο μήνυμα φιλοξενίας, καθώς διοργάνωσε μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα δείπνο προς τους εκπαιδευτές και τους προπονητές της σχολής UEFA A που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο.
Στο εξαιρετικό περιβάλλον του «The Fifty» στο κέντρο της πόλης και με έντονο γιορτινό άρωμα, οι εκπαιδευτές και οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν από το βαρύ πρόγραμμα της σχολής, να συζητήσουν με την διοίκηση της ΕΠΣΗ και να περάσουν ένα όμορφο βράδυ.
Το παρών από την ΕΠΣΗ έδωσαν οι Νίκος Τζώρτζογλου, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, Βαγγέλης Παπαγγελής, Βαγγέλης Πετούσης και το στέλεχος Φίλιππος Βερδιάκης.
Οι εκπαιδευτές της ΕΠΟ κ.κ. Μιχάλης Ιορδανίδης, Γιάννης Βονόρτας και Γιάννης Γκίσης ευχαρίστησαν εκ μέρους της σχολής την ΕΠΣΗ και τον κ. Τζώρτζογλου για την διοργάνωση και την φιλοξενία ενώ πρόσφεραν ένα δώρο στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ επ' ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής. Επίσης οι υποψήφιοι προπονητές της σχολής UEFA A πρόσφεραν στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ μία φανέλα του ΟΦΗ με το όνομά του και τις υπογραφές όλων όπως επίσης και ένα δώρο για την ονομαστική του εορτή. Ο κ. Τζώρτζογλου επεσήμανε ότι η διοργάνωση της σχολής UEFA A και η επιμόρφωση των Ελλήνων προπονητών είναι η καλύτερη απάντηση στην ξενομανία που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ευχήθηκε σε όλους καλή σταδιοδρομία.
Στην σχολή UEFA A συμμετέχουν 44 υποψήφιοι προπονητές, με τις εργασίες θα συνεχιστούν ως την προσεχή Δευτέρα, όταν και θα ολοκληρωθεί η 1η φάση, με τα πρακτικά μαθήματα να γίνονται στο γήπεδο ΠΟΑ και τα θεωρητικά στο ξενοδοχείο LATO. Τους επόμενους μήνες θα γίνουν και οι δύο ακόμα φάσεις της σχολής UEFA A.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ