Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-0 του Ποσειδώνα

Petite Perle 300×250

O Ποσειδώνας φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική στην Α1 ΕΠΣΗ.

 

Πρώτη φάση για τον ΠΑΟΚ στο 2ο λεπτό όταν ένα σουτ του Καφούση από κοντινή θέση έδιωξε ο τερματοφύλακας.

Το πρώτο δεκάλεπτο έχει την πλήρη υπεροχή ο ΠΑΟΚ με τον Ποδειδώνα να αμύνεται και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις στην κόντρα να δημιουργήσει προβλήματα στους φιλοξενούμενους.

Στο 15΄μετά από κόρνερ πιάνει από κοντά κεφαλιά ο Σεραφειμίδης όμως η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα Μπελενιώτη.

Στο 21' σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και διώψνουν οι αμυντικοί του Ποσειδώνα με υπερένταση.

Στο 35' συνδιασμός από δεξιά για τον ΠΑΟΚ βγαίνει τετ α τετ ο Άκης Κουράκης με το σουτ να καταλήγει στην πλαϊνή πλευρά των διχτύων.

Στο 40΄ ένα φάουλ έξω από την περιοχή για τον Ποσειδώνα η μπάλα βρήκε στο τοίχος και απομακρύνθηκε.

Στο 44' σε μια επίθεση των γηπεδούχων ανέβηκε όλη η ομάδα μπροστά και ο ΠΑΟΚ με υποδειγματική συνεργασία Στρατάκη Σεραφειμίδη και τελικό αποδέκτη τον Κουράκη να πλασάρει εύστοχα και να γράφει το 0-1  για τους φιλοξενούμενους , με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Ποσειδώνα μπήκε ανεβάζοντας την πίεση ψηλά με πίεση διαρκείας στο 50' με τον Στρατάκη να γράψει το 0-2 και δέκα λεπτά αργότερα με όμορφο τελείωμα του Σεραφειμίδη να γίνει το 0-3 .

Στο 75' ο Μανουσάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4  με τον Άκη Κουράκη να ολοκληρώνει τον θρίαμβο για τον ΠΑΟΚ στο 86' για το τελικό 0-5

Ποσειδώνας: Μπελενιώτης,Αποστολάκης,Κουρλετάκης,Λαμπράκης,Ντελάκης,Μαυράκης,Σωμαράκης,Ασλαματζίδης,Σαϊτάκης,Τζωρμπατζάκης,Σμαραγδάκης

ΠΑΟΚ: Κορνηλάκης,Μαυροειδής,Σαριδάκης(65' Σταυρακάκης),Σηφάκης,Καφούσης(65'Πυργιανάκης),Μανουσάκης,Κουράκης,Στρατάκης,Τζουβάρας(70'Λυδάκης),Ριζάκης(61'Τσικανδυλάκης),Σεραφειμίδης

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ