Με πρωταγωνίστρια την Ριμπάνσκα που πέτυχε δυο γκολ ο ΟΦΗ πανηγύρισε το διπλό στο Ρέθυμνο (VIDEO)

Petite Perle 300×250

Η μεγάλη σκόρερ του ΟΦΗ Νικόλ Ριμπάνσκα, έβαλε την υπογραφή της, στο σπουδαίο διπλό των κοριτσιών του ΟΦΗ στη Σοχώρα Ρεθύμνου, επί της ΡΕΑ με 1-3 για την Α Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών.

Η Σλοβάκα στράικερ με δυο γκολ, το ένα με ένα φανταστικό με βολ πλανέ μετά απο εξαιρετική σέντρα της Ραπάνη στο 68' για το 1-3 και το άλλο μετά απο ασίστ της Μουστάκ, για το 1-2 στο 62', οδήγησε τον ΟΦΗ στη νίκη, που τον φέρνει στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, με 15 βαθμούς σε 6 αγώνες.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ, βρέθηκαν πίσω στο σκόρ στο 12' με την Κελαϊδή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, με φανταστικό σουτ, απο το ύψος τη περιοχής.

Η κομβική ισοφάριση για τον ΟΦΗ, ήρθε στο 45' όταν μετά απο εξαιρετική προσπάθεια της Ζέρβα και σέντρα στην καρδιά της περιοχής, η Σολίς στην προσπάθεια της να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας της (αυτογκόλ).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και με τα δυο γκολ της Ριμπάνσκα, έφτασε στη νίκη.

Ομορφες στιγμές στο γήπεδο της Σοχώρας, με παιδιά  του ιστορικού Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, με τοπικές φορεσιές να συνοδεύουν τις αθλήτριες κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο ημίχρονο οι χορευτές του ομίλου, έδωσαν …χρώμα Κρήτης, στην αναμέτρηση.

Ο προπονητής των κοριτσιών του ΟΦΗ Κώστας Παντζαρίδης, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ότι "συγχαρητήρια στα κορίτσια. Είχαν ψυχικά αποθέματα να κάνουν την ανατροπή, με ωραίο ποδόσφαιρο. Τα δώσανε όλα, παλέψανε και αξίζανε τη νίκη".

 ΓΚΟΛ: 12' Κελαϊδή / 45' αυτ. Σολίς, 62', 68' Ριμπάνσκα.

ΡΕΑ (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Μανουκαράκη, Κοτσάκι, Βορριά, Σολίς, Κελαϊδή (80' Τσικουδάκη), Εράσο, Μαρκουτσά, Μπράμε, Ματέους, Γκάτσου, Δαφέρμου.

ΟΦΗ (Κ. Παντζαρίδης): Γκάρτνερ, Σηφάκη (82' Γουνάκη), Πέιου, Μάστακ (85' Παπακωνσταντή), Κυδωνάκη, Δρακογιαννάκη, Ριμπάνσκα (85' Αεράκη), Καλαμπέροβα, Πατέρνα, Ζέρβα (65' Ραπάνη), Κουκουλάκη.

*Την Τετάρτη (13/12) ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο τα Τρίκαλα, σε εξ' αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής.

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ