Με το ζόρι ο Ηρόδοτος 2-0 την εξαιρετική Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Το απόλυτο των νικών συνέχισε ο Ηρόδοτος που νίκησε με 2-0 την εξαιρετική Δαμάστα στο γήπεδο του Αλμυρού. Το παιχνίδι σε όλη του την διάρκεια είχε γρήγορο ρυθμό με την μπάλα πάνω κάτω και την Δαμάστα στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργεί τρεις φάσεις για γκολ αλλά κάτι γινόταν και δεν είχαν καλή κατάληξη στην τελική ενέργεια. Η Δαμάστα φωνάζει για το πρώτο γκολ του Ηροδότου οτι προηγήθηκε φάουλ αλλά ο διαιτητής Βισκαδούρος  είχε αντίθετη άποψη και στο 2-0 ίσως πρηγήθηκε οφσάιντ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Ο Ηρόδοτος πήρε το ματς χάρις την εμπειρία του και την διαιτητική εύνοια αλλά δεν έπεισε οτι είναι ανίκητη ομάδα που δείχνει ως τώρα.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Στο 7' πρώτη καλή στιγμή για τη Δαμάστα όταν ο Κόκκινος Ι. για σε καλή θέση αριστερά μέσα στην περιοχή, τρομερό τάκλιν από τον Γιαννικάκη, του πήρε τη μπουκιά από το στόμα πριν πλασάρει!

Στο 14' με ωραίο ένα – δύο Φραγκουλάκη – Γαρεφαλάκη, επικίνδυνο γύρισμα του τελευταίου από αριστερά, μπλόκαρε ο Χατζιδάκης.

Στο 18' μια εκτέλεση φάουλ του  Φραγκουλάκη, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του προωθημένου Γιαννικάκη από δεξιά, μπλόκαρε ο Χατζιδάκης.

Στο 23' ένας ωραίος συνδυασμός των παικτών του Ηροδότου, επικοινωνίας επικίνδυνο γύρισμα Γαρεφαλάκη από δεξιά, απομάκρυναν σωτηρία οι αμυντικοί της Δαμάστας, σουτ στη συνέχεια από τον προωθημένο Γιαννικάκη, η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 25' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο με φανταστική αλλαγή παιχνιδιού Γαρεφαλάκη από αριστερά δεξιά για τον Φραγκουλάκη, σέντρα του αρχηγού του Ηροδότου, ο Βεζιρτζόγλου γύρισε πανέμορφα το σώμα του και πλάσαρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Χατζιδάκη.

Στο 34' απευθείας φάουλ Κοκκίνου Ι., όχι τόσο δυνατό, μπλόκαρε ο Ζαφείρης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο επόμενο λεπτό δοκάρι και τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Ηρόδοτο. Ο Γαρεφαλάκης έσπασε αριστερά στον Μπάμπη, επικίνδυνο γύρισμα του αριστερού μπακ των "μπλε", γύρισε και σούταρε ο Βεζιρτζόγλου στο οριζόντιο δοκάρι, νέο σουτ του Φραγκουλάκη απομάκρυναν Χατζιδάκη και αμυντικοί της Δαμάστας!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 36' μεγάλη ευκαιρία για τη Δαμάστα. Ο Κόκκινος Ι. σε θέση βολής αριστερά μέσα στην περιοχή, του πήρε τη μπουκιά από το στόμα ο Μουρτζάκης πριν πλασάρει. 40' Νέα καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο. Ο Φραγκουλάκης έδωσε δεξιά στον Γαρεφαλάκη που μπήκε στην περιοχή και έκανε σέντρα – σουτ ξυραφιά, πέρασε η μπάλα από Βεζιρτζόγλου και Χίντρι, χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 44' ο Βεζιρτζόγλου σέρβιρε στον Γαρεφαλάκη που σούταρε από δεξιά μέσα στην περιοχή στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 45'  γλίστρησαν οι παίκτες του Ηροδότου και με σουτ του Κόκκινου Ανδ. από αριστερά μέσα στην περιοχή, μπλόκαρε ο Ζαφείρης.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε καλό δυνατό παιχνίδι με τον Ηρόδοτο να δημιουργεί τις περισσότερες φάσεις και την Δαμάστα να κρατάει καλά τις γραμμές της , προσπαθώντας να κάνει τις δικές τις ευκαιρίες για γκολ χωρίς αποτέλεσμα .

Στο 50' από σέντρα του Φραγκουλάκη ο Βερζιτζόγλου νίκησε το Χατζηδάκη και έγραψε το 1-0 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 60' από σέντρα του Γιαννικάκη ο Βεζιρτζόγλου από κοντά απέτυχε να σκοράρει ξανά.

Στο 75' από σέντρα από δεξιά του Κόκκινου ο Ζερβάκης δεν πρόλαβε από κοντά να στείλει την μπάλα στην εστία.

Στο 86' έγινε μια σέντρα του Γαρεφαλάκη ο Φραγκουλάκης με πλασέ εν κινήση έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ηρόδοτος: Ζαφείρης,Γιαννικάκης,Νάκας,Φραγκουλάκης,Κανδηλάκης,Μουρτζάκης,Μαγάκης,Μπάμπης,Χιντρί(89'Καλλέργης),Γαρεφαλάκης,Βεζιρτζόγλου

Δαμάστα: Χατζηδάκης,Διακάκης,Πεταλάκης,Κόκκινος,Φραγκούλης(88'Κρεμύτσας),Αποστολάκης,Κατσαρός(82' Οικονομάκης),Κόκκινος Ι,Ζερβάκης(88'Ρουμπάκης),Κόκκινος Ανδρ(82'Μηλιαράκης),Σκουλάς(87' Μαυρογιαννάκης)

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ