Σε εξέλιξη οι εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο-Δυναμική παρουσία το Μαλεβίζι

Petite Perle 300×250

Στις κάλπες εκατοντάδες οικονομολόγοι – μέλη του Επιμελητηρίου

Στις κάλπες του Οικονομικού Επιμελητηρίου αναμένονται σήμερα περίπου 1.400, ενώ συνολικά ενεργά είναι 2200 μέλη.

Στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων και των Τοπικών Διοικήσεων αναμετρώνται τέσσερις παρατάξεις.

Για το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, οι εκλογές πραγματοποιούνται στο Ηράκλειο, στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου (Εφέσου 20 – 24,  Ηράκλειο) και στον Άγιο Νικόλαο, στην Αίθουσα «Αντώνης Στρατάκης»  στο κτίριο της παλαιάς Νομαρχίας (Πολυτεχνείου 1, Άγιος Νικόλαος).

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΟΕΕ που είναι οικονομικά ενήμερα μέχρι και 31/12/2022.

H αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο είναι απαραίτητο για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.

Ξεχωριστό είναι το παρών που δίνουν και οι υποψήφιοι από το Δήμο Μαλεβιζίου, που διεκδικούν την εκλογή τους είτε τοπικά είτε σε πανελλήνια όργανα.

Με τη ΔΗ.ΚΙ.Ο κατέρχεται ο Ιορδάνης Χατζηκωνσταντίνου και η Γεωργία Μαριδάκη.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΗ.ΚΙ.Ο. αναφέρει:

«Τον Δεκέμβριο του 2019, οι οικονομολόγοι, μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.), ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους προς την παράταξη της ΔΗ.ΚΙ.Ο., εκλέγοντάς την πρώτη δύναμη με ποσοστό άνω του 38%. Σε αυτό το διάστημα των τεσσάρων ετών μεσολάβησαν μία σειρά από γεγονότα που διατάραξαν την παγκόσμια κοινωνία και αύξησαν σημαντικά τον φόρτο εργασίας των οικονομολόγων και των λογιστών-φοροτεχνικών. Τότε, η Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. στάθηκε δίπλα στα μέλη της, προασπίζοντας τα δικαιώματά τους με μία σειρά από παρεμβάσεις, προτάσεις και δράσεις, αναβαθμίζοντας έτσι τον ρόλο του Ο.Ε.Ε. και στηρίζοντας την κοινωνία.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2023, η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΗ.ΚΙ.Ο.) διεκδικεί εκ νέου την ψήφο των μελών του Ο.Ε.Ε., για να συνεχίσει το έργο του στην άξια εκπροσώπηση των μελών του και να διατηρήσει ο Φορέας την υπεύθυνη διαδρομή που έχει ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2023 στηρίζω ΔΗ.ΚΙ.Ο. στο 14ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα αναδείξουν το Οικονομικό Επιμελητήριο ως πρωταγωνιστή και σε τοπικό επίπεδο!

Η στήριξη στη ΔΗ.ΚΙ.Ο. αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών μας, αλλά ταυτόχρονα μας βαραίνει με το αίσθημα της ευθύνης να συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε και να διεκδικούμε τα δικαιώματα των μελών μας. Έχουμε τη θέληση, τη γνώση αλλά κυρίως την εμπειρία! ΔΥΝΑΤΗ ΔΗ.ΚΙ.Ο. σημαίνει ΔΥΝΑΤΟ Ο.Ε.Ε. και γι' αυτό η ψήφος στη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων είναι Επιλογή Ευθύνης!

Στην Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων είναι ο υποψήφιος Γιώργος Σαρρής με καταγωγή από τη Δαμάστα, ενώ με την Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων -ΠΔΣ είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Αγγελιδάκης με καταγωγή από τον Κρουσώνα.

Να ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία και να τονίσουμε ότι οι κάλπες είναι προγραμματισμένο να κλείσουν στις 6.00 μ.μ και τα αποτελέσματα αργά το βράδυ καλώς εχόντων των πραγμάτων.

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ