Βλέπουν …. Ευρώπη στο Λύκειο Γαζίου με βίντεο για το μεταναστευτικό – Δείτε το και στηρίξτε

Petite Perle 300×250

Ένα βίντεο  για το μεταναστευτικό με το οποίο συμμετάσχουν σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό έφτιαξαν οι μαθητές του Λυκείου Γαζίου.

Με σύνθημα "Είσαι η αλλαγή που θέλεις" τα παιδιά παρουσιάζουν το θέμα της μετανάστευσης στην Ευρώπη και μέσα από επαγγέλματα – ρόλους καταθέτουν τη δική τους πρόταση . Οι μαθητές του Λυκείου για να προχωρήσουν στο διαγωνισμό χρειάζονται την στήριξη μας. 'Οπως αναφέρουν: "Το πβίντεο δημιουργήθηκε από τα παιδιά του σχολείου μας στο πλαίσιο ενός πανευρωπαϊκού διαγωνισμού. Χρειαζόμαστε την στήριξή σας, δείτε το και κάντε like στην σελίδα του YouTube".

Εξηγώντας εξάλλου τι είναι αυτό που επιδιώκει το βίντεο τους οι μαθητές τονίζουν:

"Το βίντεο της ομάδας μας ασχολείται με το μεταναστευτικό ζήτημα. Σε αυτό περιγράφουμε το επίκαιρο αυτό φαινόμενο και παράλληλα, εξετάζουμε την έλλειψη εργατικών χεριών και την αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων και συντηρητικών στις καλλιέργειες των χωρών υποδοχής. Έπειτα, προτείνουμε πιθανές, συνδυαστικές λύσεις για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της προαναφερόμενης κατάστασης. Τέλος, εξηγούμε ποια είναι τα οφέλη στα οποία μπορούμε να ελπίζουμε εφόσον η Ευρωπαϊκή Ένωση μας στηρίξει.

Video Contributors: Dakanali Katerina Malamos Giorgos Ntagianta Michaela Papaleonida Ioanna Samonaki Ioulia Veisaki Evangelia Vidaki Aliki

Supervising Teachers: Gavridakis Nikos Perdikaki Katerina"

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ