Γεύμα υψηλής μαγειρικής για τους κρατούμενους στη Φυλακή Νεάπολης (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250
Δημιουργίες υψηλής μαγειρικής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κρατούμενες και οι κρατούμενοι στη Φυλακή της Νεάπολης σε μια συνεργασία της  Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης και του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ηρακλείου.
Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της η Λέσχη Αρχιμαγείρων: "Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης α ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ "ΑΡΕΤΟΥΣΑ" να μαγειρέψει για τους κρατούμενους του Σωφρονιστικού Καταστήματος Νεαπόλεως.
Έτσι την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτηςταξίδεψαν μέσα από γεύσεις του κόσμου τους κρατούμενους και τις κρατούμενες του Σωφρονιστικού Καταστήματος. Οι κρατούμενοι/ες ταξίδεψαν νοερά στις πατρίδες τους εφόσον το μενού που παρασκεύασαν οι σεφ ήταν εμπνευσμένο από τις χώρες καταγωγής τους.
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης ευχαριστεί την Διεύθυνση & τους υπαλλήλους των φυλακών & τον ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ "ΑΡΕΤΟΥΣΑ" για την άψογη συνεργασία που είχαμε & ευελπιστούμε σε μια περαιτέρω συνεργασία.
Για την άρτια διεξαγωγή ευχαριστούμε τους χορηγούς: Μιχάλης Φθενάκης <<Λαχανόκοσμος>> την εταιρεία Gresko,το κρεοπωλείο Λιοντομήτσος & Super Markets /crm-ariadni για τις πρώτες ύλες που μας χορήγησαν".

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ