Ηράκλειο: Συνελήφθη αλλοδαπός που απειλούσε την γυναίκα του

Petite Perle 300×250

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη χθες, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στο Ηράκλειο και είχε ως πρωταγωνιστή έναν 42χρονο Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος παρέβη τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί, σύμφωνα με τα οποία δεν επιτρεπόταν να πλησιάζει την πρώην σύζυγό του, και πήγε στο σπίτι της με άγριες διαθέσεις, ζητώντας την να τον δεχθεί πίσω.

Αρχικά το πρωί της Τρίτης εμφανίστηκε στο σπίτι της 35χρονης, όπου φέρεται να την εξύβρισε. Το επεισόδιο έληξε, αλλά μόνο προσωρινά, καθώς είχε και συνέχεια αργότερα, την ίδια μέρα. Ο 42χρονος επέστρεψε το βράδυ, έσπασε την πόρτα του σπιτιού, απείλησε και έβρισε την γυναίκα, ενώ κινήθηκε και εναντίον της απειλητικά.

Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και ο 42χρονος συνελήφθη. Και δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς έχει συλληφθεί τουλάχιστον άλλες τρεις φορές για απειλή και σωματική βία εναντίον της πρώην συζύγου του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβίαση δικαστικής απόφασης και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Την προανάκριση διενεργεί το Α' Αστυνομικό Τμήμα.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ