Πατέρας 7χρονου που υπέστη μπούλινγκ: «Έδειξα στη διευθύντρια φωτογραφία με τα σημάδια και μου είπε βλέπω μια ζωγραφιά»

Petite Perle 300×250

Με το άγριο περιστατικό bullying που σημειώθηκε σε σχολείο στον Βόλο με θύμα έναν 7χρονο μαθητή, ασχολήθηκε η εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης (13/12). Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η μητέρα του 7χρονου σε κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε πως μεγαλύτερο παιδί έγδυσε το παιδί της.

Μάλιστα, άλλοι μαθητές φέρονται να σχεδίασαν στα οπίσθιά του μία «τρίλιζα», γεγονός που κάνει ακόμη πιο αποτρόπαιο το περιστατικό σχολικού εκφοβισμού στον Βόλο.

Η μητέρα φέρεται να ανακάλυψε τον «εφιάλτη» που ζούσε ο γιος της, όταν προσπάθησε να του αλλάξει ρούχα, για να τον πάει στο πάρκο. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «το παιδί έβαλε ξαφνικά τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες, δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο».

Μητέρα 7χρονου: «Η διευθύντρια μάς έκλεισε την πόρτα στα μούτρα»

Η μητέρα του 7χρονου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είπε χαρακτηριστικά: «Το παιδί μου φόβόταν να πάει στο σχολείο, φοβόταν αυτό το παιδί. Το κατάλαβα γιατί είδα τα σημάδια και μετά μου μίλησε. Μου είπε ότι είναι ένα παιδάκι που το έχει ξανακάνει. Είναι μεγαλύτερο, ο γιος μου τον έδειξε στην διευθύντρια, αλλά δεν μας είπε τι τάξη πάει. Η διευθύντρια είχε το θράσος να μας πει να μην δώσουμε παραπάνω έκταση στο θέμα, γιατί δεν θα κάνει καλό στο παιδί και μας εκλεισε την πόρτα στα μούτρα».

Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα που επίσης μίλησε στην εκπομπή, έχουν επικοινωνήσει και άλλοι τρεις γονείς όταν μαθεύτηκε με τη μητέρα του 7χρονου, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι και τα παιδιά τους είχαν ίδια αντιμετώπιση από το ίδιο παιδί.

Πατέρας 7χρονου: «Έδειξα στη διευθύντρια τη φωτογραφία με τα σημάδια και μου είπε βλέπω μια ζωγραφιά»

Στην «Super Κατερίνα» μίλησε και ο πατέρας του 7χρονου, αναφέροντας ότι αυτή τη στιμή το παιδί είναι καλύτερα. «Ο γιος μου τον κατέδειξε στη διευθύντρια, αλλά δεν θα του κάνουν τίποτα, γιατί και τις προήγουμενες φορές δεν έκανε τίποτα. Η διευθύντρια δεν μου είπε ούτε το όνομά του, ούτε πόσο χρονών είναι, ούτε σε ποια τάξη πάει. Της έδειξα μία φωτογραφία με τα σημάδια που είχε το παιδί μου και μου είπε "βλέπω μία ζωγραφιά". Κατάλαβα εξαρχής πως δεν πρόκειται να βγει άκρη. Στην αστυνομια πήγα εγώ αφού έφυγα από το σχολείο. η διευθύντρια δεν είχε καλέσει την αστυνομία».

Όσο για το πώς ξεκίνησαν όλα, ο πατέρας του 7χρονου περιγράφει: «Είχε καλό καιρό και είπαμε να πάμε μία βόλτα στο πάρκο. Πήγε η γυναίκα μου να τον ντύσει και ο μικρός δεν ήθελε, έκλαιγε. Αφού ηρέμησε κατέβασε το βρακάκι του και βλέπω ζωγραφισμένα χ και κύκλους. Την άλλη φορά είχε έρθει λερωμένος με κάτι σαν κόλλα πάνω. Τον στρίμωξε, του κατέβασε τα παντελόνια και του κολλούσε αυτοκόλλητα. Οι προηγούμενες φορές είχαν να κάνουν με κλωτσιές, με σπρωξίματα, να του βρίζει τη μάνα και τον ίδιο».

Ελλάδα - ΡΟΗ