Προφορική συμφωνία με τον Πέπε Μαλ οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός, Πέπε Μελ αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ.

Οι παράγοντες του ΟΦΗ συμφώνησαν με τον 60χρονο προπονητή, ο οποίος έχει πολυετή παρουσία στα γήπεδα της Ισπανίας, αλλά και ένα. σύντομο πέρασμα από την Αγγλία.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 580 παιχνίδια στους πάγκους. Αναλυτικότερα 160 από αυτά είναι στη La Liga, 304 στη La Liga 2, 42 στην 3η κατηγορία της Ισπανίας και 17 στην Premier League, 50 ματς κυπέλλου και 7 στο Europa League, με απολογισμό 218 νίκες, 198 ήττες και 164 ισοπαλίες.

Κατά σειρά έχει εργαστεί στις εξής ομάδες: Κοσλάδα, Μέριδα, Ρεάλ Μούρθια, Τενερίφη, Χετάφε, Αλαβές, Πόλι Εχίδο, Ράγιο Βαγιεκάνο, Μπέτις, Γουέστ Μπρομ, Μπέτις (2η θητεία), Λα Κορούνια, Λας Πάλμας και Μάλαγα (μέχρι 25 Ιανουαρίου 2023).

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ εκαναν πολύωρες διαπραγματεύσεις για να αποσπάσουν την θετική του απάντηση, μέχρι να συμφωνηθούν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες (οικονομικό, διάρκεια συμβολαίου, τεχνικό επιτελείο κτλ).

Ο Ισπανός τεχνικός είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία.

Σε ότι αφορά τους συνεργάτες του, ο Νάτσο Πέρεθ ήταν ο βοηθός του στη Μάλαγα, όμως ο μακροβιότερος άμεσος συνεργάτης του είναι ο Ρομπέρτο Ρίος, καθώς έχουν συνυπάρξει σε 156 παιχνίδια στους πάγκους των Ρεάλ Μπέτις, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Λας Πάλμας.

Ο Πεπε Μελ έχει συνεργαστεί με αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται σήμερα στα ελληνικά γήπεδα όπως οι Αραούχο (στη Λας Πάλμας), Χουάνκαρ (στη Μάλαγα), Κάνιας (στη Μπέτις), Πίτι (στη Ράγιο Βαγιεκάνο).

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ