Επεισόδια στου Ρέντη: Aπειλητικό μήνυμα δέχτηκε μητέρα του 18χρονου συλληφθέντα

Petite Perle 300×250

Απειλητικό μήνυμα καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν οι γονείς του 18χρονου που κατηγορείται για τον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια στο Ρέντη. Όπως ανέφερε η μητέρα του νεαρού, δέχτηκε μήνυμα στο κινητό της, στο οποίο ο αποστολέας εξαπέλυε ευθείες απειλές για τη σωματική ακεραιότητα του κατηγορούμενου.

«Δέχτηκα απειλητικό μήνυμα σήμερα το πρωί όπως άνοιξα το κινητό μου. Το έδωσα στην Ασφάλεια», είπε συγκεκριμένα η μητέρα του 18χρονου, μιλώντας στην εκπομπή Tlive του Alpha.

Το απειλητικό μήνυμα ανέφερε: «Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο ουδείς. Ο Θεός τιμωρεί […] οικογένειες σαν τη δική σας. Πόσους βιασμούς θα αντέξει ο Ν. πριν κρεμαστεί; Σύντομα δεύτερη κηδεία».

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ η «δεξαμενή» των σκληρών χούλιγκαν μετά τα επεισόδια στου Ρέντη

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ έχει μπει η «δεξαμένη» των σκληρών χούλιγκαν για σχέσεις με τη Greek Mafia. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, πρόκειται για μία «δεξαμενή» χούλιγκαν, η οποία έχει μία υποτυπώδη «ταμπέλα» οπαδών, αλλά δραστηριοποιείται και συνδέεται –κατά βάση– με ποινικές υποθέσεις.

Ειδικότερα, οι δραστηριότητες αυτών των ατόμων φαίνεται να αφορούν ποινικά αδικήματα που διαπράττονται από τη Greek Mafia.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον φάκελο που κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο Γιάννης Οικονόμου και ο Γιάννης Βρούτσης, ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα τα τελευταία 16 χρόνια και είναι συμμορίες «συγκοινωνούντα δοχεία».

Αρκετά από αυτά τα πρόσωπα, όπως συνεχίζει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, είναι σεσημασμένοι για σοβαρά ποινικά αδικήματα, όπως ανθρωποκτονίες, εκβιασμοί, κατοχή όπλων και ναρκωτικών και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου.

Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στου Ρέντη βρίσκεται ένας 26χρονος σεσημασμένος χούλιγκαν, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως έρχονται κι άλλες συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» έναν 26χρονο ο οποίος έχει ήδη δώσει τρεις καταθέσεις στους αστυνομικούς, είχε συλληφθεί και για άλλες υποθέσεις οπαδικής βίας.

πηγή: www.reader.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ